Κοπή πίτας του προσωπικού του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» & της ΔΗΚΕΔΗΜΕ Δήμου Μεγαρέων

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» και η ΔΗΚΕΔΗΜΕ του Δήμου Μεγαρέων για το προσωπικό των τμημάτων Αθλητισμού, Βρεφονηπιακών Σταθμών, Παιδικών Σταθμών, Κ.Α.Π.Η., Δημοτικού Ωδείου, Θεάτρου, Βιβλιοθήκης, ΚΔΑΠ και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι Πρόεδροι κ. Γιάννα Ρήγα, κ. Σπύρος Κορώσης, η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ.Κατερίνα Καστάνη και τα μέλη των Δ.Σ. υποδέχτηκαν τους καλεσμένους, οι οποίοι απόλαυσαν με ευχές και χαμόγελα την εκδήλωση και τους δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούν με συναδέλφους και συνεργάτες, σε ένα ευχάριστο κλίμα.
Στους λόγους του οι Πρόεδροι και η Αντιπρόεδρος αναφέρθηκαν στο συνολικό έργο του των Νομικών Προσώπων και του προσωπικού, το οποίο με τόσο αγάπη, εργατικότητα, αφοσίωση και συλλογικότητα έχει πραγματοποιηθεί αυτά τα τέσσερα χρόνια σε όλες τις δομές τους και ευχαρίστησαν τον καθένα προσωπικά για την συμμετοχή του στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας.

Εκτός από το προσωπικό και τους συνεργάτες, παρευρέθησαν στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Βουλευτές και Δήμαρχοι.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη και επεσήμανε ότι η καλή συνεργασία εργαζομένων και αιρετών αποτελεί πάντα το μυστικό για την εύρυθμη λειτουργία ενός Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βίντεο παρουσιάστηκαν από τις δράσεις και των δύο νομικών προσώπων με θερμό χειροκρότημα και η γιορτή συνεχίστηκε με κλήρωση πολλών δώρων από επιχειρήσεις του Δήμου μας. Τα τυχερά φλουριά ήταν πολλά και αντιστοιχούσαν σε πέντε ημέρες άδειας.
Μετά την κοπή της πίτας, η εκδήλωση εμπλουτίστηκε με μουσικό πρόγραμμα και η εκδήλωση έκλεισε αργά το απόγευμα, με μεγάλη επιτυχία.
Θερμές ευχαριστίες σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button