Στην Εξαμελή Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ ο Λευτέρης Κοσμόπουλος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος εκλέχθηκε στην Εξαμελή Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ με πρόταση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Σε δήλωσή του ο κ. Κοσμόπουλος αναφέρει: «Συνεργαζόμαστε για βιώσιμες λύσεις για τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου μας».

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου:

Ολοκληρώθηκε η Γενική συνέλευση και η εκλογή μελών της νέας εκτελεστικής επιτροπής στον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), με Πρόεδρο τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Ανάμεσα στα έξι μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, εκπροσωπώντας τον δεύτερο βαθμό τοπικής Αυτοδιοίκησης, έπειτα από πρόταση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και ψηφοφορία εκλέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λ. Κοσμόπουλος.

Σχετικά δήλωσε ότι: «Το ζήτημα της διαχείρισης των αποβλήτων είναι πολύπλευρο και φλέγον για την περιοχή μας. Συμμετέχουμε ενεργά και συνεργαζόμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα των αποβλήτων, για το περιβάλλον του τόπου μας και την υγεία όλων μας στη Δυτική Αττική. Ξεκινάμε για μια νέα αρχή με το νέο Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button