ΠανΜεγαρική Ένωση: «Ο Δήμαρχος Μεγαρέων αγνοεί επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου»

Δελτίο τύπου της ΠανΜεγαρικής Ένωσης έχει ως εξής:

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων αγνοεί επιδεικτικά και ακυρώνει στην πράξη τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού εξέδωσε άδεια για την δημιουργία φρεατίου στην Πάχη, παρόλο που υπάρχει σε ισχύ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν ανάλογου αιτήματος της εταιρείας, όχι μόνο να μην δοθεί άδεια αλλά να προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα αν η εταιρεία ξεκινήσει εργασίες χωρίς άδεια.

Παρόλο που παρανόμως λοιπόν χορήγησε άδεια στην εταιρεία να ξεκινήσει τις εργασίες, είχε το θράσος να αναρωτιέται στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, (τi να κάνουμε, να κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα στην Περιφέρεια που τους έδωσε άδεια;).

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος. Όχι μόνο αδιαφορεί για τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τις γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του αλλά προσπαθεί να αποποιηθεί και οποιαδήποτε ευθύνη και κατηγορεί την Περιφέρεια.

Μόνο θλίψη μας προκαλεί αυτό το κατάντημα. Ο λόγος είναι τώρα σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, αν θα απαιτήσουν να εφαρμοστούν αυτά που ομοφώνως ψήφισαν ή θα ακολουθήσουν τον Δήμαρχο σε αυτόν τον κατήφορο της Αυτοακύρωσης και της Αυτογελοιοποίησης.

Γραφείο Επικοινωνίας
ΠανΜεγαρική Ένωση

Παρόμοια άρθρα

Back to top button