Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στην Βαρέα Μεγάρων

Την Κυριακή 13 – 3 – 2011 πραγματοποιήθηκε στην Παραλία βαρέας Μεγάρων Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βάδην 5.000μ – 10.000μ – 20.000μ για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων – Νέων Ανδρών  Γυναικών – Ανδρών – Γυναικών.

Συμμετείχαν 61 Αθλητές όλων των κατηγοριών και το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό. Οι αγώνες κατά την άποψη των υπευθύνων του ΣΕΓΑΣ ήταν οι καλύτεροι που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα  και αυτή ήταν η άποψη όλων των συμμετεχόντων αθλητών & παραγόντων.

Ο Δήμος Μεγαρέων πιστός στις δεσμεύσεις του απέναντι στην νεολαία θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια σε διοργανώσεις τόσο αθλητικές όσο και πολιτιστικές .

Για την επιτυχία των αγώνων συνέβαλαν στο μέγιστο βαθμό οι εργαζόμενοι του Δήμου , η εθελοντική ομάδα ΚΟΥΡΟΣ , τα σώματα ασφαλείας Μεγάρων ( Αστυνομία & Τροχαία) καθώς και πλήθος εθελοντών τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το συγκρότημα καταστημάτων LE MIRAGE για την φιλοξενία αθλητών και  παραγόντων στις εγκαταστάσεις του κατά την διάρκεια των αγώνων.

 

Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ»

Κλεάνθης Βαρελάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button