ΑΟ Μίμας-Μικρασιατική από κούνια… Πρωταθλήτρια Β΄ΕΠΣΔΑ 2016-2017

Με ανάρτησή του στο Facebook το Δ.Σ. της ομάδας, ΑΟ Μίμας-Μικρασιατική,  ξεδιπλώνει την ιστορία της ομάδας και ευχαριστεί όσους την στήριξαν.

Το κείμενο της ανάρτησης:

«Το όμορφο ταξίδι ξεκίνησε πέρσι από την… γειτονιά του Μελιού από κάποια νεαρά άτομα με πείσμα και τρέλα, κόντρα στους δύσκολους καιρούς και στα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία μας όπου ιδρύουν επίσημα την ομάδα εκπληρώνοντας ένα όνειρο χρόνων.

Το όνομα της «ΑΟ Μίμας/Μικρασιατική» προέρχεται από το γίγαντα της ελληνικής μυθολογίας Μίμα το όνομα του οποίου πήρε και το βουνό στους πρόποδες του οποίου ήταν χτισμένο και το Μελί στα παράλια της Μικρασιατικής Ερυθραίας.

Το Μελί ήταν και είναι μία μεγάλη ποδοσφαιρομάνα που γέννησε πολλά ταλέντα τα οποία στελέχωσαν διαχρονικά τις ομάδες της πόλης μας αλλά κυρίως τον ιστορικό Βύζα ακόμα και τις εθνικές ομάδες. Για τους Μελιώτες ποδόσφαιρο σημαίνει αγάπη και πάθος.

Η ομάδα αυτή γρήγορα πλαισιώθηκε από ανθρώπους που γνώριζαν ποδόσφαιρο και κυρίως είχαν την διάθεση να βοηθήσουν ανιδιοτελώς.

Με πνεύμα ομόνοιας συνεργασίας και πραγματικής προσπάθειας σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης που προσέλκυσε προπονητή και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από τις άλλες ομάδες της πόλης μας.

Δημιουργήθηκε μία ομάδα… οικογένεια όπου με τις κατάλληλες συνθήκες δόθηκε η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να δείξουν το ταλέντο που έχουν.
Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος τόσο με την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών αλλά και με την εξωαγωνιστική η διοίκηση κατάφερε να κερδίσει την συμπάθεια τον σεβασμό και την αποδοχή όλων.

Μια γειτονιά, Μια ομάδα, Ένα όνειρο

Από τις πρώτες αγωνιστικές βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και διατήρησε την πρωτιά της μέχρι το τέλος όπου στέφθηκε άξια πρωταθλήτρια εξασφαλίζοντας από νωρίς την άνοδο, έχοντας την πιο παραγωγική επίθεση (70) και την καλύτερη άμυνα (14).

Νοιώθουμε χαρά και ικανοποίηση γιατί μέσα από αυτή την επιτυχημένη πορεία καταφέραμε να περάσουμε πολλά μηνύματα προς την κοινωνία μας και παράλληλα να προβάλουμε … ποδοσφαιρικά την πόλη μας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον προπονητή Κουστέρη Χάρη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν και τις όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές που μας χάρισαν.

Οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο με την απονομή του κυπέλλου, σε φιλικό αγώνα με τον Α.Ο Χαϊδαρίου, από τον πρόεδρο της ένωσης κ. Τζανόπουλο Μιχάλη παρουσία του Δημάρχου κ. Σταμούλη Γρηγόρη του αντιδημάρχου κ. Πολυχρόνη Ιερόθεου του Δημοτικού συμβούλου κ. Βαρελά Κλεάνθη των μελών της ένωσης Πάνου Μάκη, Ευθυμίου Ν. Ντούρου, Γ. Βαλσαρά  και του αρχιδιαιτητή κ. Παστρωμά Νεκτ.

Τίμησαν με την παρουσία τους επίσης το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Καλοζούμης Σπ. ο πρόεδρος του Βύζα κ. Νικολάου Λ. ο πρόεδρος του Μεγαρικού κ. Ζαφείρης Μ. ο πρόεδρος του Πυρρίχιου κος Αποστολόπουλος Χ με τον ταμία Κώστα Μαυροδόντη και ο εκπρόσωπος του Ευκλείδη κ. Σιδέρης Π.

Ολοκληρώνοντας μια ονειρική χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο της πόλης κ. Σταμούλη, την πρόεδρο του Ηρόδωρου κ. Ρήγα Ιωάννα και τις υπηρεσίες του Δήμου για την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες μας.

Να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ κ. Τζανόπουλο και το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης για την συνεργασία.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο που στάθηκε από την αρχή δίπλα στην προσπάθεια μας.

Να ευχαριστήσουμε την οικογένεια του Κυριάκου και της Χρύσας Φουρνάρη για την παραχώρηση των γραφείων της ομάδας.

Να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς επιχειρηματίες χορηγούς της ομάδας μας καθώς και τους φίλους και τα απλά μέλη της για την οικονομική στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Να ευχαριστήσουμε τα μέσα ενημέρωσης της πόλης μας. Εφημερίδες Ενημέρωση Αιχμή Μεγαρικό Τύπο Άποψη και τα ηλεκτρονικά μέσα Megaratv.gr και Megara.org για την υποστήριξη και την προβολή.

Να ευχαριστήσουμε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της πόλης μας τον Βύζα, τον Μεγαρικό, την Αργώ, τον Ευκλείδη, τη Ν. Πέραμο και τον Άτταλο για την άψογη συνεργασία.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο κόσμο μας που ακολουθούσε στους αγώνες την ομάδα από τους μικρούς πιτσιρικάδες μέχρι τους ηλικιωμένους…

Το ταξίδι συνεχίζεται… Μόνο Μίμας!!!»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button