Α.Σ. Ευκλείδης: Αγιασμός για τη νέα σεζόν και νέο Λογότυπο

Την Κυριακή 9/9/2018 στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων ο Α.Σ. Ευκλείδης έκανε την επίσημη πρώτη της ομάδα για την περίοδο 2018-2019.

Με τις ευλογίες του ιερέα π. Πολυεύκτου, όλα τα μέλη της ακαδημίας μας, παιδιά, γονείς, Διοικητικό Συμβούλιο και προπονητές, παρακολούθησαν τον αγιασμό με μεγάλη ευλάβεια.
Μετά το τέλος του μυστήριου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Καράμπελας Κωνσταντίνος, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ευχήθηκε για μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά. Αναφέρθηκε στις επιτυχίες και τα κύπελλα που αποκόμισε η ακαδημία μας την χρονιά που πέρασε, τόσο από το τμήμα του ποδοσφαίρου όσο και από αυτό του βόλεϊ και ανακοίνωσε τις νέες συνεργασίες προπονητών.
Επίσης έκανε πλήρη ανασκόπηση στην πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την ομάδα του Μεγαρικού όπου σκοπό έχει την ομαλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική εξέλιξη των παιδιών μας σε ανδρική ομάδα.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην νέα εμφάνιση του λογοτύπου της ομάδας μας το οποίο φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς η εταιρεία ALPHAALPHA DESIGN του Κου Αργυρόπουλου Απόστολου τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαιτέρως.

Με την εγγραφή έγινε και ΔΩΡΕΑΝ διανομή ρουχισμού σε όλα τα παιδιά.

Επίσης ο Πρόεδρος ανέφερε ότι μας περιμένουν εκπλήξεις και αλλαγές που πρόκειται να γίνουν την τρέχουσα χρονιά που θα διανύσει η ομάδα και θα ανακοινωθούν σύντομα.
Κλείνοντας έδωσαν ραντεβού και τα δύο τμήματα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ & VOLLEY στο γήπεδο, όπου αρχίζει η δράση και … το παιχνίδι!

Εμείς όλοι της μεγάλης οικογένειας του Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας και στους οικείους τους, καλή αθλητική σαιζόν με υγεία και προκοπή.


Παρόμοια άρθρα

Back to top button