Κυριακή 28/02 στις 10:30 στη Βαρέα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 35χλμ Ανδρών – Γυναικών

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 10:30 πμ θα φιλοξενηθεί για ακόμη μία χρονιά στο δήμο Μεγαρέων και συγκεκριμένα στην παραλία της Βαρέας το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35χλμ Ανδρών – Γυναικών. Μαζί με το αγώνισμα των 35χλμ. Βάδην του πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθούν επίσης και Αγώνες Βάδην 20χλμ. Ανδρών – Γυναικών, 10χλμ. Κ23 Ανδρών – Γυναικών, Κ20 Ανδρών – Γυναικών, Κ18 Ανδρών καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών (χωρίς βαθμολογία – αξιολόγηση).

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που σχεδίασε ο ΣΕΓΑΣ για την συγκεκριμένη διοργάνωση και ενέκρινε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας.

Στη φετινή διοργάνωση ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έχει φροντίσει για την παρουσία τριών (3) Διεθνών Κριτών Βάδην, προκειμένου οι επιδόσεις των βαδιστών και βαδιστριών να προσμετρηθούν στο Ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα, οργανωτικός εκπρόσωπος του οποίου έχει οριστεί ο πρόεδρος του ΑΟΜ και μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Σπυρίδων Καλοζούμης διοργανώνεται από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων και του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος».

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ
«ΗΡΟΔΩΡΟΣ»

ΙΩΑΝΝΑ ΡΗΓΑ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button