Πανελλήνιο Κύπελλο BOXE SAVATE στα Μέγαρα με συμμετοχή αθλητών του ΣΓ Μεγάρων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Boxe Savate σε συνεργασία με τους προπονητές Κούρσο Μελέτη (7ο dan) και Στρατούρη Χρήστο (5ο dan), πραγματοποιούν δύο μεγάλες διοργανώσεις στην πόλη των Μεγάρων.

Το Σάββατο 31 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ Αλέκος Σάλτας, θα διεξαχθούν επίλεκτοι αγώνες KICK BOXING – BOXE SAVATE με super fight της βραδιάς τη διεκδίκηση ζώνης στα 85 κιλά από αθλητή του συλλόγου μας, τον Μάριο Mπλάνα.

 

Ο συγκεκριμένος αθλητής παρόλο που δεν έχει διεκδικήσει ξανά ζώνη σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, θα κληθεί να αποδείξει τις προχωρημένες τεχνικές του ικανότητες και τη δυναμική του παρουσία μέσα σε έναν αγώνα 5 γύρων διάρκειας 2 λεπτών ο καθένας.

 

Την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Κύπελλο BOXE SAVATE όπου θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών από όλη την Ελλάδα. Συνολικά, ο Σύλλογος Γυμναστικής Tae Kwon do Kick-boxing Μεγάρων θα συμμετάσχει με 15 αθλητές και αθλήτριες και στις δύο πολύ μεγάλες διοργανώσεις, οι οποίοι θα προσπαθήσουν για την κατάκτηση πολλών μεταλλίων και διακρίσεων.

 

Το Σαββατοκύριακο των αγώνων αναμένεται να παρουσιαστεί ένα πλούσιο μαχητικό θέαμα επάνω στο ρίνγκ που θα ικανοποιήσει όλους όσους θα παραβρεθούν στο χώρο των αγώνων. Πρόκειται για ένα θέαμα όπου στην πόλη των Μεγάρων έχει πολλά χρόνια να παρουσιαστεί και καλούνται όλοι οι συμπολίτες μας να υποστηρίξουν αυτές τις τόσο σημαντικές διοργανώσεις και τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου μας.

 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους χορηγούς των δύο διοργανώσεων οι οποίοι είναι οι εξής:

Del Sol café bar, Stemalumin πόρτες – παράθυρα αλουμινίου – Μαρκόπουλος Κώστας, ΑΞΙΑ Α.Ε. ασφαλιστικό γραφείο Νομικού Ελίνα, Οπτικά Μιχάλαρος, Megara Sports Club, Εκκλησιαστικά είδη Γιώργος και Μάρθα Μπισταράκη, Βιβλιοχαρτοπωλείο Σάλτας, Παπανικόλας Ανδ. Λάμπρος -Υπηρεσίες Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών Συμβούλων, Βιβλιοχαρτοπωλείο Johnny’s, Active Sport, ACS Μεγάρων, ΑVIN ΧΡ. Και Ιερ. Καραγιώργος και ΣΙΑ Ο.Ε., MegaraTV και Άποψη Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button