Κοπή πίτας και νέο ΔΣ για την Αργώ Μεγάρων

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013, ο Α.Γ.Σ. Αργώ Μεγάρων, έκοψε την βασιλόπιτα για το Νέο Έτος στον χώρο DreamSport Club παρουσία των µελών, φίλων και αθλητών.

Με την παρουσία τους µας τίµησαν ο Δήµαρχος Μεγάρων κός Ιωάννης Μαρινάκης, ο πρόέδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωµατείων Δυτικής Αττικής και µέλος του ΔΣ της Ε.Π.Ο. κος Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Αντιδήµαρχος Μεγάρων Κλεάνθης Βαρελάς, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Νοµικού Προσώπου ‘’Ηρόδωρος’’ κος Γεώργιος Σακελλαρίου, ο επικεφαλής του δηµοτικού συνδιασµού Ένωση Πολιτών κός Γρηγόρης Σταµούλης, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Μεγαρικός και µέλος του ΔΣ της Ε.Π.Σ.Δ.Α κος Μάκης Πάνος και µε ιδιαίτερη τιµή παρευρέθηκε ο κος Σταύρος Παπανδρέου, καθηγητής προπονητικής και ποδοσφαιρικού management µε πολυετή Ευρωπαική εµπειρία και µέχρι πρόσφατα µέλος της οµάδας scouting Europe της Γιουβέντους.

Επίσης ανακοινώθηκε και το νέο Διοικητικό Συµβούλιο της Αργώ Μεγάρων, το οποίο αποτελείται από τους παρακάτω αναγραφόµενους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Βαγγέλης Μανθόπουλος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αναστάσιος Δροµούσης

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Γεώργιος Βαλτάς

ΤΑΜΙΑΣ : Βαγγέλης Τσικαλάς

ΜΕΛΟΙ : Δηµήτρης Χατζής
Παναγιώτης Μαντζουράνης
Βαγγέλης Χαλόφτης
Λεωνίδας Καλογερόποουλος
Γιώργος Καταβάτης
Γιάννης Δέδες
Αντώνης Πορίχης
Ιερόθεος Μαργέτης
Μιλτιάδης Μωραΐτης

Ευχαριστούµε όλους όσους παρευρέθηκαν , και ελπίζουµε το 2013 να είναι δηµιουργικό για όλο τον κόσµο και για την οµάδα µας.

Με Εκτίµηση
Το Δ.Σ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button