Παλαίμαχοι Βύζα – ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015, ώρα 5 μ.μ. στο Εθνικό Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών ο Δήμος Μεγαρέων και ο Ηρόδωρος σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Βύζαντος Μεγάρων, διοργανώνουν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων Βύζαντος και της Α.Ε.Κ.

 

Ο αγώνας αυτός έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού με τα έσοδα,  που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια  με την συμβολική τιμή των (2) δύο ευρώ,  θα τοποθετηθεί προσθετικό μέλος σε συμπολίτη.

 

Πριν από την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων, ώρα 4 μ.μ.  θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του 1ου και 2ου Λυκείου Μεγάρων.

 

Να σημειωθεί και να τονισθεί ιδιαίτερα ότι οι μαθητές των δύο Λυκείων έχουν αγκαλιάσει με πολύ ενδιαφέρον αυτή την προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων, προπωλώντας εισιτήρια.

 

Την Τρίτη με τη φανέλα της ΑΕΚ ,  θα βρεθούν στο γήπεδο, παλιές και μεγάλες δόξες  και θα τιμηθούν από το Δήμο Μεγαρέων για τις προσφερθείσες υπηρεσίες τους  στο ελληνικό ποδόσφαιρο φορώντας και τη φανέλα του Βύζαντος,  όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο Γιώργος Πετρίδης, ο Νίκος Σεβαστόπουλος,  ο Τάσος Κωνσταντίνου, ο Στέφανος Ζωγράφος  και ο Παναγιώτης Στυλιανόπουλος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που υπηρέτησε για δύο χρόνια  και ως προπονητής του Βύζαντος.

 

Επίσης τιμητικές  πλακέτες θα απονεμηθούν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βύζαντος Τάσο Εμμανουήλ , στον συμπολίτη μας Διαιτητή Γιώργο Χατζή και στον Μεγαρίτη Αθλητικογράφο Νίκο Σάλτα για την προσφορά του στο χώρο του Αθλητικού ρεπορτάζ.

 

Αμέσως μετά  το εναρκτήριο λάκτισμα θα τελεσθεί «ενός λεπτού σιγή» στη μνήμη των αειμνήστων ποδοσφαιριστών του Βύζαντος Κώστα Ζωγράφου, Γιώργου Κοντόπουλου (που είχαν αγωνιστεί και στην ΑΕΚ), Σούλη Μακρυγιάννη και Δήμου Κουστέρη.

 

Την ευθύνη για τη σύνθεση της ομάδος των Παλαιμάχων του Βύζαντος θα έχει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ιερόθεος Κορόγιαννης που είναι και ο Προπονητής με βοηθό τον Γιάννη Σταυράκη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button