«Παχιώτικη βραδιά» με χορό και με τραγούδι [βίντεο]

Πραγματοποιήθηκε, εχθές 7 Σεπτεμβρίου, στην Πάχη Μεγάρων η μουσικοχορευτική «Παχιώτικη βραδιά» που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Μεγάρων με τον Δήμο Μεγαρέων.

Με χορό και με τραγούδι σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Ο Χορευτικός Όμιλος Μεγάρων χόρεψε υπό τους ήχους της ορχήστρας και «έδεσε» με τον πανέμορφο τόπο της Πάχης.

Δελτίο τύπου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης απεστάλη και από την πρόεδρο της Κοινότητας Μεγάρων, Χρυσή Γκοσδή και αναφέρει:

«Εχθές πραγματοποιήθηκε η Παχιώτικη βραδια. Μια εκδήλωση όπου αρκετά χρόνια οι ντόπιοι προσπαθούσαν για την καθιέρωσή της. Βαπτίστηκε έτσι εφέτος ευελπιστώντας να μείνει και να καθιερωθεί. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για την ολοκλήρωση και την επιτυχία της και όλους τους χορηγούς που η βοήθειά τους ήταν καταλυτική.

Η όμορφη Πάχη μας με τα γραφικά σοκάκια και το γραφικό της λιμανι στο παρελθόν φιλοξενούσε μουσικές βραδιές με την επιθυμία των ντόπιων να καθιερωθούν ετησίως. Εύχομαι λοιπόν η “Παχιώτικη”, σαν ονομασία, και όχι σαν γεγονός, διότι είχαν ξαναγίνει προσπάθειες, να αποτελέσει την αρχή για την γιορτή ετήσιας εκδήλωσης στις 07/09 . Όπως επίσης και άλλων εκδηλώσεων που θα μπορούσαν να καθιερωθούν. Δε θα μπορούσα να παραλείψω την κοινότητα Μεγαρέων και το συμβούλιο της μαζί και την Δημοτική Αρχή με τον Δήμαρχο Γρηγόριο Σταμούλη, όπου χωρίς αυτούς δε θα είχε υλοποιηθεί.

Και φυσικά ευχαριστώ τον Χορευτικό Όμιλο Μεγάρων για την συμμετοχή του, έναν νεοσύστατο σύλλογο με έτος ίδρυσης το 2018 και πρόεδρο τον Κύριο Γεώργιο Τζανετόπουλο. Ήσασταν υπέροχοι. Όπως επίσης και όλους τους μουσικούς με την μουσική επιμέλεια της Μαέστρου και πιανίστριας Κυρίας Βούλας Μπράβου».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button