Ολοκληρώθηκε το «Φιλανθρωπικό Κάλεσμα Αγάπης» από τον Κούρο

Με επιτυχία και μεγάλη υποστήριξη ολοκληρώθηκε το «Φιλανθρωπικό Κάλεσμα Αγάπης» της Εθελοντικής Ομάδας «Κούρος» από τις 18 έως τις 22 Δεκεμβρίου στο οποίο συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν βασικά αγαθά σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Από τις 18 έως τις 22 Δεκεμβρίου 2019 – και για 17η συνεχή χρονιά – πραγματοποιήσαμε δράση συλλογής και διανομής βασικών αγαθών σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη. Με τη συγκινητική υποστήριξη απλών ανθρώπων και με την αρχή της διατήρησης της ανωνυμίας διανείμαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες και μοναχικά άτομα που είχαν ανάγκη να λάβουν ένα συμβολικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό δώρο για τις γιορτές.

Στο πλευρό μας ήταν και έξι καταστήματα στα Μέγαρα που δέχθηκαν να τοποθετηθούν καλάθια εναπόθεσης προϊόντων δίπλα στο ταμείο τους. Τα φετινά καλάθια είχαν εορταστική και ομοιόμορφη εμφάνιση. Τα καταστήματα των οποίων τους ιδιοκτήτες ευχαριστούμε είναι κατά αλφαβητική σειρά:
– Α. Λέλης & Αλεξία Λέλη Ο.Ε.
– Δερακοπιάν Σωτήρης
– Καλλιά Αικατερίνη
– Μπεθάνης Κων. Βασίλειος
– Πανταζής Π. Αθανάσιος
– Στρατούρης Θωμάς

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Μεγάρων για την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, όλους όσους στήριξαν τη φετινή φιλανθρωπική μας δράση, τους επαγγελματίες της περιοχής που υποστηρίζουν πάντα το έργο μας και μας ανοίγουν με χαμόγελο τις πόρτες τους, τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για την προβολή της δράσης και τα μέλη του συλλόγου για την συμμετοχή και την οργάνωση.

Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Όσο υπάρχει ανθρωπιά υπάρχει και ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button