Δεύτερο ATM Εθνικής Τράπεζας στη Νέα Πέραμο ζητάει ο Γρ. Σταμούλης

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ζητεί από την Διοίκηση της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος να φροντίσει άμεσα για την τοποθέτηση και δεύτερου μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) στη Νέα Πέραμο.

Στο έγγραφο, που έστειλε ο Δήμαρχος (Αριθμ. Πρωτ; 24665/17.12.2019) στα Κεντρικά της Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος με κοινοποίηση στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τραπέζης των Μεγάρων, αναφέρει:

«Όπως γνωρίζετε, το καλοκαίρι του 2019 έκλεισε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος στην Νέα Πέραμο. Το υποκατάστημα αυτό ήταν το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζας στην πόλη και δυστυχώς το κλείσιμό του είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την επιπλέον οικονομική επιβάρυνση χιλιάδων κατοίκων της πόλης, οι οποίοι για να εξυπηρετηθούν πρέπει να μετακινηθούν τουλάχιστον 8 χλμ μακριά, στην πόλη των Μεγάρων.

Επιπλέον υπάρχει μόνο ένα μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας και 2 μηχανήματα άλλων τραπεζών εκ των οποίων αυτήν την στιγμή το ένα είναι εκτός λειτουργίας, ενώ το δεύτερο είναι συνήθως και αυτό χαλασμένο καθώς, λόγω του απόμερου σημείου στο οποίο βρίσκεται, γίνεται συχνά αντικείμενο κλοπών και βανδαλισμών.

Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή η αγανάκτηση της κοινωνίας της Νέας Περάμου έχει φτάσει στο απροχώρητο, παρακαλούμε πολύ, όπως εξετάσετε άμεσα το ενδεχόμενο τοποθέτησης στην πόλη της Νέας Περάμου δεύτερου μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών της Νέας Περάμου.

Με την βεβαιότητα, ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button