Ολοκληρώθηκε το διήμερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακού κινδύνου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακού κινδύνου με δωρεάν εξετάσεις χοληστερόλης – τριγλυκεριδίων – γλυκόζης και μέτρησης αρτηριακής πίεσης του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ και τα ΚΕΠ Υγείας υπό την αιγίδα της Ελληνικής εταιρείας Λιπιδιολογίας – Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Καράμπελας, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Μεγαρέων σε θέματα Προαγωγής και Προστασίας της Δημόσιας Υγείας δήλωσε:

«Την Δευτέρα 7/5/2018 και την Τρίτη 8/5/2018 εξήντα (60) περίπου συμπολίτες μας συμμετείχαν στο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακού κινδύνου. Σκοπός μας ως Διοίκηση είναι να αφυπνίσουμε τους δημότες μας, ώστε να προβαίνουν συχνά σε τέτοιου είδους εξετάσεις, μιας και η πρόληψη, όπως όλοι ξέρουμε, σώζει ζωές.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιατρό καρδιολόγο κ. Αντώνη Δρομπόνη, που διενήργησε της εξετάσεις».

Ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ & της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε: «Στόχος μας είναι ο προσυμπτωματικός έλεγχος των πολιτών για τη διατήρηση της καλής υγείας. Παρέχοντας δωρεάν εξετάσεις έγκυρου διαγνωστικού ελέγχου προλαμβάνουμε την εξέλιξη των νόσων. Είναι πολύ θετική η ανταπόκριση των δημοτών».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button