Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων: Μαθητικός διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας
Photo Credit To visitmegara.gr

Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων: Μαθητικός διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Με αφορμή την φετινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων διοργανώνει μια δράση την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 11:00. Πιο αναλυτικά:

Τα σύγχρονα μουσεία ως φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών με σκοπό την ενίσχυση της μόρφωσης, την προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης, την ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των λαών, σήμερα κατέχουν κομβικό ρόλο και στις σχέσεις που δημιουργούνται μέσω του διαδικτύου, αποτελώντας το επίκεντρο πολλών και διαφορετικών κοινωνικών δικτύων.

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), στην προσπάθειά του να αναδείξει τον νέο αυτό ρόλο των μουσείων και τις νέες προσεγγίσεις που υιοθετούν επέλεξε ως θέμα εορτασμού για τη φετινή Διεθνή Ημέρα Μουσείων, το θέμα «Μουσεία και (δια)δίκτυα. Νέες προσεγγίσεις, νέο κοινό».

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο του εορτασμού, θα πραγματοποιήσει την ακόλουθη δράση, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 11:00.

“Μουσείο Μεγάρων και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης”

Διεξαγωγή μαθητικού διαγωνισμού ψηφιακής φωτογραφίας με θέμα το Μουσείο και τα μνημεία των Μεγάρων. Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη νέα σελίδα του Μουσείου στο Facebook, εγκαινιάζοντας τη (τηλ. επικοινωνίας 2296022426/81771).

Υπεύθυνοι Αρχαιολόγοι: Παναγιώτα Αυγερινού, Χριστίνα Καζαζάκη.

Είσοδος ελεύθερη

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts