Ολοκληρώθηκε η αγορά του Βύζα από τον Κώστα Κοσσυβάκη

Μπήκαν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον κ. Δημήτρη Τραγκουμανίδη και το νέο ιδιοκτήτη του Βύζα, Κωνσταντίνο Κοσσυβάκη. Οι δυο πλευρές σφράγισαν πλέον τη συμφωνία τους και από αύριο κιόλας αναλαμβάνουν τη διαχείριση της ομάδας οι νέοι διοικούντες.

Η διαδικασία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών τυπικά ολοκληρώνεται εφόσον εγκριθεί ο νέος αγοραστής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Σύμφωνα με το νομικό σύμβουλο του πρώην πλέον προέδρου, κ. Ευαγγελάτο, ο κ. Κοσσυβάκης πληροί όλες τις οικονομικές και νομικές προϋποθέσεις για την έγκριση, οπότε το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση της αγοράς είναι η ανακοίνωσή της από την ΕΕΑ.

UPDATE: Κι επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Βύζας:

«Ολοκληρώνοντας την διαδικασία της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον πρόεδρο Δ. Τραγουμανίδη στον ιατρό κ. Κοσυβάκη παρουσία των νομικών συμβούλων κ. Γρίβα , κ. Ευαγγελάτο και Ε. Γκιγκιλινη απομένει πλέον μόνον η έγκριση της ΕΕΑ για τη οριστικοποίηση της μεταβίβασης. Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος μεγαλομέτοχος δήλωσε : « Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια Τραγουμανίδη και όλο τον κόσμο της ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ για την μεγάλη τιμή που μου έκανε να αναλάβω την τύχη της ιστορικής αυτής ομάδος. Ο δρόμος σύμφωνα με τα σημεία των καιρών είναι σαφές δύσκολος , υπάρχει όμως ΘΕΛΗΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ , στοιχεία που συνηγορούν ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Στόχος μας είναι με την παρουσία μου και των άξιων συνεργατών μου, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις όπου η ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ θα λειτουργήσει σταθερά προς τους στόχους της. Σε αυτό το κομμάτι σημαντικό ρόλο θα παίξει ο φίλαθλος κόσμος των Μεγάρων που είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της διαδρομής. Γυρίζουμε σελίδα με αισιοδοξία και πίστη για ένα καλύτερα αύριο στηριζόμενοι στο ένδοξο παρελθόν. Παίζουμε μαζί. Μια ομάδα. Μια πόλη».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button