Τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Περάμου [12/06/2019]

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων, στο Δημοτικό Γήπεδο Νέας Περάμου. Το τουρνουά διοργάνωσε ο σύλλογος Ελπίδα με τη στήριξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ) και είχε φιλανθρωπικό σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου «Πίστη», γονέων και κηδεμόνων παιδιών με καρκίνο. Ο Σύλλογος «Πίστη» επιτελεί ουσιαστικό έργο βοηθώντας παιδιά τα οποία πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις.

Συμμετείχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των ομάδων: ΑΓΣ Νέας Περάμου, ΑΟ Μίμας Μικρασιατική, Ηρακλής Ελευσίνας και Αστέρας Μαγούλας και το τρόπαιο κατέκτησε ο ΑΟ Μίμας Μικρασιατική. Συγχρόνως μίνι τουρνουά πραγματοποίησαν και οι ακαδημίες των σωματείων που συμμετείχαν.

Ο κ. Βαγγέλης Γιαννακουδάκης, διαιτητής FIFA τιμήθηκε από το δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη και ο κ. Μανώλης Κάμπαξης, Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΔΑ τιμήθηκε από τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ κ. Σταμάτη Πουλή. Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο Μιχάλης Καψής ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στους Γιάννης Καλλιτζάκη και Χουάν Ραμόν Ρότσα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Το τουρνουά είχε τόσο εισπρακτική όσο και ποδοσφαιρική επιτυχία και σύμφωνα με τους διοργανωτές πέτυχε το σκοπό του, δηλαδή να ευαισθητοποιήσει τα αθλητικά σωματεία και τον κόσμο.

Με το πέρας του τουρνουά διοργανωτές, ποδοσφαιριστές και προσκεκλημένοι μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Μεγαρέων κι ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζόπουλος, δείπνησαν σε ταβέρνα της περιοχής ολοκληρώνοντας μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική και προ πάντων φιλανθρωπική βραδιά.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button