Ολοκληρώθηκε η 11η «Μεγάρων Γη»

Ολοκληρώθηκε η 11η «Μεγάρων Γη»

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η 11η «Μεγάρων Γη» με ένα τετραήμερο γεμάτο εκδηλώσεις και επισκέπτες που δοκίμαζαν και τιμούσαν τα τοπικά προϊόντα.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 11ης «Μεγάρων Γη» στα οποία παρευρέθηκε η δήμαρχος της πόλης Aiud της Ρουμανίας, με την οποία έχει αδελφοποιηθεί ο Δήμος Μεγαρέων από το 2003. Ο δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης στη σύντομη ομιλία του, τόνισε την ετήσια εξέλιξη της έκθεσης «Μεγάρων Γη» η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και καλωσόρισε τη δήμαρχο στην πόλη μας, η οποία και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Τα εγκαίνια διαδέχθηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τους Λαογραφικούς συλλόγους Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων όπως επίδειξη δεξιοτεχνίας Μοτοκρός από την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Μεγάρων (ΛΕΜΜ), καθώς και παρουσίαση τοπικών εδεσμάτων από την Ειρήνη Κλειούτη γέμισαν με κόσμο τους εκθεσιακούς χώρους, ενώ στις 21:00 η Ελένη Φιλίνη με το Χρήστο Παλάσκα ερμήνευσαν παλιές επιτυχίες που αγαπήσαμε.

Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου οι μικροί μας φίλοι βρέθηκαν στη «Χώρα της Σαπουνόφουσκας» μαζί με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Μεγάρων και απόλαυσαν τον καυστικό Καραγκιόζη στην παιδική παράσταση «Το Φάντασμα του Σαραγιού», ενώ ο Γιώργος Σαμούρης μαγείρεψε και παρουσίασε τα τοπικά προϊόντα μας. Η κάμερα του MegaraTV έκανε μια βόλτα στον εκθεσιακό χώρο συνομιλώντας με τους εκθέτες για το τι μπορούν να βρουν οι επισκέπτες στα περίπτερά τους και αν υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση. Η 3η ημέρα έκλεισε με μια συναυλία από τις Σερσέ Λα Φαμ οι οποίες τραγούδησαν μοναδικές και διαχρονικές επιτυχίες προσθέτοντας το δικό τους χαρακτήρα.

Η επισκεψιμότητα της 11ης «Μεγάρων Γη» κορυφώθηκε την τέταρτη και τελευταία ημέρα. Η φάρμα αλόγων «Γκοσδής» έκανε παρουσίαση ιππευτικών δεξιοτήτων και το Ι.Ε.Κ. Μαγειρικής Μεγάρων παρουσίασε τη μοντέρνα Μεγαρική κουζίνα. Το θεατράκι στο Άλσος Θεόγνιδος ξεχείλισε από νωρίς το απόγευμα από κόσμο όλων των ηλικιών που θέλησε να δει live τους Onirama και τον Μύρωνα Στρατή οι οποίοι δικαίωσαν τους παρευρισκόμενους με μια αξέχαστη συναυλία. Στις σύντομες δηλώσεις τους ο τραγουδιστής των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης και ο Μύρωνας Στρατής παραδέχτηκαν πως αν και δεν έχουν ξαναβρεθεί στην πόλη των Μεγάρων έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν την παραλία του Αλεποχωρίου και μας ενημέρωσαν ότι θα ακούσουμε παλιές και νέες δικές τους επιτυχίες καθώς και άλλων καλλιτεχνών. Κλείνοντας το πρόγραμμά τους ευχαρίστησαν το Δήμο Μεγαρέων για τη φιλοξενία και τους πολίτες για την τόσο ένθερμη υποδοχή τους.

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

brides choice net in the right price. You must select a email purchase star of the wedding company that is certainly well established and possesses shown the trustworthiness and status.

Related posts