Εκδήλωση του Λευτέρη Κοσμόπουλου παρουσία του Γιώργου Πατούλη

Την Τρίτη 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Λευτέρη Κοσμόπουλου υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου Δυτικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» με υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής το Γιώργο Πατούλη.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από πολίτες Puzzle, που πρόσφεραν στον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, ένθερμη υποδοχή.

Ο κ. Κοσμόπουλος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της θητείας του ως αντιδήμαρχος και μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει. Γνωστοποίησε την πρόθεσή του για την ανάπτυξη της Δυτικής Αττικής και την προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί στην ασφάλεια και την προστασία από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες και φωτιές.

Το «παρών» στην προεκλογική αυτή συγκέντρωση έδωσε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο πλάνο που έχει για την Περιφέρεια Αττικής ενώ έκανε λόγο και για τη φυσικά ομορφιά του Δήμου Μεγαρέων και τις δυνατότητες που αυτή κρύβει. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button