Ολλανδοί με αυτοκίνητα αντίκες στo “Le Mirage”

Πανάκριβα, φθηνά και τέλεια διατηρημένα αυτοκίνητα - αντίκες με Ολλανδούς οδηγούς ξεκινούν από το "Le Mirage" ένα ράλυ κάνοντας τον γύρο Πελοποννήσου

Το megaratv σήμερα το πρωί, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στην παραλία Βαρέας Μεγάρων στο γνωστό “Le Mirage”, όπου εκεί έλαβε σημείο εκκίνησης ομάδα Ολλανδών, κάτοχοι 40 αυτοκινήτων ιστορικής αξίας, τα οποία και διατηρούν σε άψογη κατάσταση διαθέτοντας χρόνο, χρήμα και μεράκι, με σκοπό ένα ταξίδι δρόμου κάνοντας τον γύρο της Πελοποννήσου. Τα 40 αυτοκίνητα προέρχονται από ολόκληρο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα από Αμερική, Αγγλία, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Διοργανωτής και εμπνευστής η Wilson Tours και ρωτώντας τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης “Le Mirage” και πρώην Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννη Μουρτζούκο, μας είπε πως το σημερινό ραντεβού εκκίνησης ακυρώθηκε δυο φορές κατά το παρελθόν λόγω covid-19, αλλά σήμερα όλα πήγαν καλά, καθώς οι Ολλανδοί έφθασαν αεροπορικώς στις 11:00 σήμερα το πρωί και κατ’ ευθείαν ήρθαν με πούλμαν στη Βαρέα απ’ όπου και θα ξεκινήσουν για το όμορφο ταξίδι τους με τα υπέροχα αυτοκίνητά τους.

Άξιο αναφοράς η ιστορία που μας είπε ο κ. Μουρτζούκος για την όλη ιδέα, αφού ένα μικρό mini cooper αντίκα προ έτους είχε σταθμεύσει στην Βαρέα μπροστά από το κατάστημά του. Ο Ολλανδός οδηγός του κάνοντας συζήτηση με τον Γιάνννη Μουρτζούκο, του μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτό που βλέπει και για τα συναισθήματα που έχει ευρισκόμενος στην παραλία Μεγάρων. Εκείνη τη στιγμή το ραντεβού κλείστηκε και σήμερα έλαβε χώρα αυτή η συμπαθητική εκδήλωση.

Καλό ταξίδι λοιπόν σ’ αυτούς τους «ιδιόρρυθμους» πρεσβευτές των Μεγάρων και της Ελλάδας γενικότερα.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρόμοια άρθρα

Back to top button