Οικονομική ενίσχυση 63.500 ευρώ για ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών του Δ. Μεγαρέων

Οικονομική ενίσχυση 41.000 ευρώ και προς τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας για τον ίδιο σκοπό

Τη χρηματοδότηση ύψους 7 εκατ. ευρώ σε Δήμους της χώρας, για την κάλυψη δαπανών παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής σε οργανωμένες ή μη παραλίες, ενέκρινε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας, μετά και από συγκεκριμένη πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, όπως ενημερώνει δελτίο τύπου εκ του γραφείου του υφυπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Γιώργου Κώτσηρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών περιλαμβάνονται ο Δήμος Μεγαρέων και ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας, οι οποίοι θα λάβουν τα ποσά των 63.478 ευρώ και 40.968 ευρώ αντίστοιχα.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ-2022-ΑΑ

Με αφορμή την οικονομική ενίσχυση προς τους δύο Δήμους της Δυτικής Αττικής,για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών, ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, δήλωσε:

«Η θωράκιση των παραλιών μας στη Δυτική Αττική, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, οφείλει να περιλαμβάνει εκτός από καθαρές και ασφαλείς ακτές.

Η χρηματοδότηση των 7 εκατ. ευρώ σε Δήμους της χώρας από το Υπουργείο Εσωτερικών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών, αποδεικνύει ότι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν διαρκώς την έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης, με απώτερο σκοπό να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας για κάθε πολίτη και να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button