Γ. Κώτσηρας: «Η επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στον Ασπρόπυργο, μήνυμα στήριξης για τη Δυτική Αττική»

Στην πόλη του Ασπροπύργου περιόδευσε την Πέμπτη 8 Ιουνίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει δελτίο τύπου του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής της ΝΔ, Γιώργου Κώτσηρα, το οποίο στη συνέχεια επισημαίνει:

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε αρχικά την περιοχή της Γκορυτσάς, όπου κατέθεσε συμβολικά ένα λουλούδι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και συνομίλησε με τους κατοίκους εκεί, ενώ στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών στην Πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

Με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ., Κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γιώργος Κώτσηρας, δήλωσε:
«Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ασπρόπυργο και τη Δυτική Αττική, επιβεβαιώνει το διαρκές ενδιαφέρον του για την περιοχή και τους συμπολίτες μας.

Παράλληλα, η παρουσία του στο Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, στην Πλατεία Γκορυτσάς, σηματοδοτεί τον αγώνα για τη στήριξη και δικαίωση των συμπατριωτών μας.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για μία Ελλάδα που θα πορεύεται με σταθερότητα, ισχυρότερη οικονομία και λιγότερες ανισότητες. Όλοι μαζί συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά, για μία αυτοδύναμη Ελλάδα και μια ισχυρή Δυτική Αττική!».

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button