Σεμινάριο Muay Thai με τον Stam The Showman από τον Σ.Γ. Μεγάρων

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, πραγματοποιήθηκε στο  Σ.Γ. Μεγάρων, με απόλυτη επιτυχία, σεμινάριο Μuay Τhai με εισηγητή τον παγκόσμιο πρωταθλητή Σταμάτη STAM THE SHOWMANΜπιτάκο.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από περιοδικά μαχητικών αθλημάτων, εφημερίδες της Δυτικής Αττικής, καθώς και από τον τηλεοπτικό σταθμό μέσω internet MegaraTV. Η συμμετοχή τον αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, αφού συμμετείχαν μεγαρίτες αθλητές και από άλλους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους, καθώς και αθλητές από την Αθήνα.

Στο τέλος ο Σταμάτης Μπιτάκος απένειμε διπλώματα σε όλους τους αθλητές/αθλήτριες που συμμετείχαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής τιμήθηκε από τον Μελέτη Κούρσο για την προσφορά του στο δυναμικό άθλημα του Μuay Τhai.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους συμμετέχοντες, την παρουσία του έδωσε και ένα ευρύ κοινό που παρακολούθησε και φωτογραφήθηκε με τον πρωταθλητή. Μία ιδιαίτερη συμμετοχή με την οποία τιμήθηκε η εκδήλωση αυτή ήταν του γνωστού και αγαπημένου ηθοποιού Στηβ Ντούζου συνοδεύομενος από τον γιο του.

Οι προπονητές και διοργανωτές του σεμιναρίου, Μελέτης Κούρσος 6ο dan και Χρήστος Στρατούρης 5ο dan, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου, και για αυτό το λόγο ο κύριος Μελέτης Κούρσος ανακοίνωσε ότι σε ετήσια βάσηδύο φορές το χρόνο ο “STAM THE SHOWMANθα επισκέπτεται τον σύλλογο για την συνέχιση τον σεμιναριακών κύκλων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button