Ο Βύζας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με τον Α.Ο. Υπάτου

Ακολουθεί επιστολή διαμαρτυρίας της Προέδρου και του Δ.Σ. του Βύζα Μεγάρων αναφορικά με τη διαιτησία στον αγώνα ΑΟ Υπάτου – Βύζας.

Από την πρώτη ημέρα που ως διοίκηση αναλάβαμε τα ηνία του Βύζα, θέσαμε στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αποκτούσε σεβασμό στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, όπως αρμόζει σε έναν σύλλογο με μακρά ιστορία. Γνωρίζοντας ότι οι αγώνες παίζονται μέσα στο γήπεδο, ουδέποτε διαμαρτυρηθήκαμε για διαιτητικές αποφάσεις σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο της διοργανώτριας αρχής, αλλά και των διαιτητών.

Ξεκαθαρίζουμε ότι ως Διοικητικό Συμβούλιο, πιστεύουμε πως αν διαμαρτυρόμαστε σε κάθε αδικία που βρίσκουμε μπροστά μας δεν συμβάλουμε στην βελτίωση του αθλήματος. Όμως έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου, να προβούμε σε δημόσια διαμαρτυρία προς κάθε αρμόδια αρχή, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την ομάδα μας ο διαιτητής κ. Αλατσάκης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Υπάτου, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια ανοχής και ανθρώπινου λάθους.

Στον χθεσινό αγώνα που έδωσε η ομάδα μας με τον Α.Ο. Υπάτου η ομάδα του Βύζα εκτός των έντεκα ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας είχε να αντιμετωπίσει ακόμη έναν αντίπαλο. Τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Αλατσάκη, ο οποίος – δυστυχώς γι’ αυτούς που τον επέλεξαν – αποτέλεσε τον ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΠΑΙΚΤΗ της ομάδας του Υπάτου.

Ο Πειραιώτης ρέφερι αν μη τι άλλο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού έκλεινε τα μάτια σε όλα τα φάουλ που γίνονταν στους ποδοσφαιριστές μας.ψΌποιος δει το βίντεο του αγώνα, θα διαπιστώσει ότι στη φάση που η ομάδα μας δέχεται το 1ο τέρμα, ο ανεκδιήγητος ρέφερι αρνείται να υποδείξει 2 φάουλ που προηγήθηκαν σε ποδοσφαιριστές του Βύζαμε αποτέλεσμα στην εξέλιξη της φάσης να «γίνεται η ζημιά»!

Στην επίτευξη του 2ου τέρματος σε βάρος της ομάδας μας, κανείς δεν κατάλαβε τι σφύριξε ο κ. Αλατσάκης, αφού δεν υπήρξε ούτε φάουλ, αλλά ούτε και οφσάιντ! Πέρα από αυτά, ο κ. Αλατσάκης ήταν προκλητικός απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας, ενώ «παρατηρούσε» και τι συνέβαινε στην εξέδρα που φιλοξενούνταν οι φίλαθλοι του Βύζα, αφού… «γνώρισε» τον φίλαθλο του Βύζα που – όπως ισχυρίζεται από τα γραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα – τον εξύβρισε!

Είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Απευθυνόμαστε στην ΕΠΟ που είναι η διοργανώτρια αρχή, καταγγέλλοντας τον διαιτητή κ. Αλατσάκη (Συνδέσμου Πειραιά), απαιτώντας να μην οριστεί ξανά σε αγώνα της ομάδας μας.

Δυστυχώς, διαιτητές «εργαλεία» τύπου… Αλατσάκη, μας γυρίζουν πίσω σε «σκοτεινές» περιόδους για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button