Μεγαρικός: Δυνατό ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για την ακαδημία μας

«Με δέκα πολύ όμορφα παιχνίδια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες έκλεισε η ποδοσφαιρική εβδομάδα που πέρασε για την ακαδημία μας», αναφέρει ανακοίνωση του Α.Σ. Μεγαρικός. Αναλυτικά:

Tο τμήμα Κ8 αγωνίστηκε με τον Πανελευσινιακό, η Κ10 με την ομάδα των Diamonds, η K12 το ένα τμήμα με τον Ίκαρο Νεόκτιστων και το άλλο τμήμα με τους Diamonds, η Κ14 με τους Diamonds σε παιχνίδια εκτός έδρας όπου όλα τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκαν.

Για τα μεγαλύτερα τμήματα η Κ16 έδωσε συνολικά τέσσερις αγώνες το Σαββατοκύριακο, με τους Diamonds, με τον Πανελευσινιακό, με τον Πυρρίχιο και τέλος με τον συντοπίτη Βύζα Β’ την Κυριακή το απόγευμα (με την συμμετοχή 4 παικτών μόνο από την Κ18) με ισόπαλο σκόρ 3-3.

Τέλος η Κ18 την Κυριακή το πρωί αγωνίστηκε με τον Ζέφυρο εντός έδρας σε ένα πολύ δυνατό και με ένταση παιχνίδι, όπου οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σαμπάνη αγωνίστηκαν απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με το σκορ να καταλήγει ισόπαλο 1-1.

Η ακαδημία μας συμμετέχοντας σε φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του επίσημου πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ, αλλά και στο τουρνουά West Attica League δίνει όλη τη δυναμική της δίνοντας χρόνο συμμετοχής στον αγώνα, σε όλα τα παιδιά.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τις ομάδες του Βύζα, του Πανελευσινιακού, των Diamonds, του Πυρρίχιου, του Ζέφυρου και του Ίκαρου Νεκτίστων και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button