Ο Τάσος Κορώσης βραβεύτηκε στο 21o Ευρω-Αμερικανικό Συμπόσιο Γυναικών

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 το Ευρω – Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας, οργάνωσε ειδική τιμητική εκδήλωση στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης Αθηνών στην οποία βραβεύτηκαν προσωπικότητες μεταξύ των οποίων και ο συμπολίτης μας Κομμωτής Τάσος Κορώσης.

Στο 21o Παγκόσμιο Ευρω-Αμερικανικό Συμπόσιο Γυναικών [EAWC Euro-American Women’s Council] o Τάσος Κορώσης βραβεύτηκε επειδή «μετέδοσε το Ελληνικό Πνεύμα και τη δημιουργικότητά του σε διασημότητες σε όλο τον κόσμο».

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και κάθε έπαινος στον φίλο και συμπολίτη Τάσο Κορώση για την τελευταία αυτή διάκριση και βράβευσή του.
Είναι εξαιρετική η τιμή για την πόλη και τον Δήμο Μεγαρέων, που ο Τάσος έχει πετύχει πάρα πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει στο ενεργητικό του πολλά βραβεία στην διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας και είναι από τους πλέον καταξιωμένους στην Κομμωτική τέχνη, πετυχαίνοντας διακρίσεις και βραβεία υψηλού επιπέδου σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη (Παρίσι – Λονδίνο), στην Αμερική και στην Ιαπωνία. Τάσο, για ακόμη μία φορά μας έκανες υπερήφανους. Εύγε!!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button