Ο Σταμάτης Πουλής στη «Λευκή νύχτα» στα Μέγαρα

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, χθες Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο Α’ επιλαχών βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής, Σταμάτης Πουλής, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις στα Μέγαρα στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας», όπου προέβη στην εξής δήλωση:

«Χθες γιορτάσαμε τη «Λευκή νύχτα» στα Μέγαρα. Μια πολύ ωραία βραδιά, που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγάρων και άλλους συλλογικούς φορείς. Πολύ ευχάριστο γεγονός η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, σε ένα γιορτινό κλίμα με πολλές δραστηριότητες που ζωντάνεψε την τοπική αγορά.

Προσωπικά, είχα τη χαρά να συνομιλήσω με πολίτες και καταστηματάρχες, διαπιστώνοντας αφενός ένα κλίμα αισιοδοξίας για την πορεία της αγοράς και την κατανάλωση, αλλά και την ανάγκη η Πολιτεία να πράξει ό,τι χρειάζεται για να στηρίξει το εμπόριο, τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών.

Γιατί, καλές οι online αγορές που εκτινάχθηκαν λόγω της πανδημίας, αλλά και η τοπική οικονομία και κοινωνία έχουν ανάγκη την ζωντανή, άμεση επαφή των καταναλωτών με την αγορά. Το μεγάλο ζητούμενο λοιπόν έγκειται στο να καταφέρουμε οι τοπικές αγορές να βλέπουν καθημερινά «άσπρες μέρες» πέραν από λευκές νύχτες».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button