«Λευκή νύχτα» στα Μέγαρα με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου [βίντεο]

«Λευκή νύχτα» χθες, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στα Μέγαρα με πεζοδρόμηση της κεντρικής αγοράς και τον κόσμο να ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων, που με απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Μεγάρων επισήμως διοργανώθηκε το όλο εγχείρημα, που εκ του αποτελέσματος στέθφηκε με επιτυχία.

Στην πραγματοποίηση και διοργάνωση της εκδήλωσης συνετέλεσε ο Δήμος Μεγαρέων, η Δημοτική Κοινότητα Μεγάρων, η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και συμμετείχε πλήθος συλλογικών φορέων του Δήμου.

Σε όλους έκανε θετική εντύπωση το γεγονός ότι ο κόσμος ένθερμα ανταποκρίθηκε με τη συμμετοχή του, καθώς πολίτες όλων των ηλικιών περπάτησαν στην πεζοδρομημένη κεντρική οδό των Μεγάρων. Αυτό που πάντα ευχαριστεί και δίνει ελπίδα είναι τα μικρά παιδιά, τα οποία μαζί με τους γονείς τους συμμετείχαν, πολλά εξ’ αυτών με τα ποδηλατάκια τους.

Μουσικά και άλλα εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα δρώμενα έλαβαν χώρα με επιτυχία.
Κοινή αίσθηση είναι ότι το εγχείρημα, η ιδέα και η εκτέλεση αποτιμώνται με θετικό πρόσημο και όλα δείχνουν ότι τείνει να γίνει θεσμός. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τη 2η «Λευκή νύχτα», όπου η πανδημία, κυρίως, δεν άφησε να συνεχιστεί σχεδόν αμέσως μετά την 1η.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button