Εγκαίνια για το Dio Filla – Το εξειδικευμένο παντοπωλείο με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων [βίντεο]

Στην πλατεία 25ης Μαρτίου 4 (πλατεία Σκουλούδη) στα Μέγαρα το ολοκαίνουργιο τροφιμοπωλείο – ποτοπωλείο “Dio Filla” άνοιξε τις πόρτες του καλωσορίζοντας τον κόσμο που το επισκέφθηκε από κοντά στην τελετή των εγκαινίων του την Κυριακή 3 Ιουλίου το απόγευμα σε ένα ταξίδι γεύσεων.

Ο Γιώργος Ξάνθης και ο Γιάννης Αναστασίου επιχειρούν σε έναν εντελώς ανακαινισμένο χώρο να καλύψουν τις γευστικές και μαγειρικές ανάγκες των πελατών τους, αλλά και την ανάγκη αγοράς ενός δώρου μέσα από την εκλεκτή κάβα του εξειδικευμένου παντοπωλείου τους. Ενός παντοπωλείου ιδιαίτερου που ξεχωρίζει τόσο για τη μεγάλη ποικιλία όσο και για την πληθώρα των προϊόντων του.

Κάθε μαγειρική ιδέα και κάθε συνταγή βρίσκουν το “Dio Filla” έτοιμο να ικανοποιήσει την εκτέλεσή της με ποιοτικά υλικά και τα εκλεκτότερα προϊόντα προς διάθεση. Στα εγκαίνια του καταστήματος του Γιώργου και του Γιάννη ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος και από το χαμόγελο των ιδιοκτητών και της εξυπηρέτησής τους, αλλά και από το γεγονός ότι παντού γύρω τους έκαναν έντονα αισθητές την παρουσία τους ιδιαίτερες οσμές από τα πάμπολλα και ποικίλλα μπαχαρικά και πιπέρια από τα αιθέρια και αρωματικά έλαια καθώς από και τα φυτικά χειροποίητα σαπούνια, από τους ξηρούς καρπούς, από τα γλυκά και τα ζαχαρωτά, κάθε φορά που άνοιγαν τα γυάλινα βάζα στα οποία φυλάσσονται σε ιδανικές συνθήκες.

Και σε συνδυασμό με τα χρώματα των κρασιών της κάβας, των αποξηραμένων φρούτων, τα topings ζαχαροπλαστικής (όπως τρούφα σοκολάτας υγείας, γάλακτος, λευκή, πολύχρωμη, κας-κας πολύχρωμο, mini crispy choco balls και τόσα άλλα) και την σχεδόν αστείρευτη γκάμα με πάνω από 60 ποικιλίες τσαγιών, έδιναν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε ένα παντοπωλείο μικρογραφία ολόκληρης της ποιοτικής αγοράς της οδού Αθηνάς.

Στο “Dio Filla” δεν θα βρεις μόνο υλικά για μαγειρικές παρασκευές, αλλά συναντάς και πρώτες ύλες όπως ζυμαρικά, όσπρια σε μεγάλη ποικιλία αρίστης ποιότητας, ρύζια εξίσου ποιοτικής ποικιλίας καθώς και δημητριακά και 17 είδη αλεύρων.

Για τους λάτρεις των γλυκών σε πολλά γυάλινα βάζα βρίσκονται αποξηραμένα φρούτα, μέλια, γλυκά του κουταλιού, μεγάλη ποικιλία σε κουφέτα και βεβαίως αρκετές γλυκές γεύσεις από τις πάμπολλες γεύσεις τσαγιού που μπορεί κανείς να βρει στο παντοπωλείο του Γιώργου Ξάνθη και του Γιάννη Αναστασίου.

Από ένα εξειδικευμένο παντοπωλείο δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείπει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής δικής τους καθώς και ελιές (ροδέλες, γεμιστές, πάστα) και ποιοτικές σάλτσες.

Και μετά από όλα αυτά έρχεται και η εξαιρετική κάβα κρασιών να κάνει αισθητή την παρουσία της με ολόκληρη την γκάμα και ποικιλία κρασιών Margetis Greek Wines. Από την κάβα, επίσης, ο κόσμος που επισκέφθηκε το κατάστημα την ημέρα των εγκαινίων, αλλά και κάθε μέρα μπορεί να επιλέξει είτε για προσωπική χρήση είτε για δώρο μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τόσο κρασιά ροής ή τρέχουσας περιόδου, όσο και παλαιωμένα. Και τέλος μια τεράστια ποικιλία λικέρ, κλασικών σειρών αλλά και premium αποσταγμάτων βρίσκεται στις προθήκες και σας περιμένει.

Οι γνωστοί, φίλοι αλλά και όλοι οι καλεσμένοι των εγκαινίων του “Dio Filla”, όπως και οι καθημερινοί πλέον πελάτες του έχουν κοντά τους το κατάστημα στο οποίο όχι μόνο θα βρουν αυτό που θέλουν και χρειάζονται, αλλά και που θα ανακαλύψουν για πρώτη φορά ίσως, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία και πληθώρα των προϊόντων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την ημέρα των εγκαινίων είχε τοποθετηθεί κουμπαράς ενίσχυσης για το κέντρο ημερήσιας φροντίδας «Ηλίανθος» του συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων. Ο κουμπαράς θα συνεχίσει να βρίσκεται στο κατάστημα έτσι ώστε όποιος πελάτης επιθυμεί, να στηρίζει το έργο αυτό του συλλόγου.

Καλές δουλειές “Dio Filla”, Γιώργο Ξάνθη και Γιάννη Αναστασίου.

Το κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία 25ης Μαρτίου 4 στα Μέγαρα (πλατεία Σκουλούδη) και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 22960 82295.
Επίσης για σχεδόν καθημερινή ενημέρωση για ό,τι νεότερο και καλύτερο για εσάς και τις γεύσεις σας μπορείτε να εγγραφείτε και στη σελίδα του “Dio Filla” στο facebook.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button