Ο Σπ. Τσιούνης νέος Πρόεδρος Α/θμιας και Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής

Ο δημοτικός σύμβουλος Σπυρίδων Τσιούνης αναδείχτηκε νέος Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019.

Δείτε την επιστολή του:

Θα ήθελα έπειτα από την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την προεδρεία της Α/θμιας και της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς και όλο το σώμα του δημοτικού συμβουλίου που με ψήφισε!

Σε αυτή την νέα αφετηρία θα ήθελα πρώτα απ´όλα να δεσμευτώ ότι με συνέπεια, αφοσίωση και σκληρή δουλειά θα υπηρετήσω τα νέα μου καθήκοντα στο ακέραιο. Σε μία θέση μεγάλης ευθύνης δεν θα μπορούσα παρά να διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σε κάθε μαθητή ξεχωριστά, δίπλα σε όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές, δίπλα στις αγωνίες όλων των γονιών καθώς και σε όλα αυτά που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε διότι οι μελλοντικές προκλήσεις προδιαγράφονται σημαντικές και απαιτητικές για την εκτέλεση των καθηκόντων μας.

Η ενότητα των Σχολικών Επιτροπών είναι ο πρωταρχικός μου στόχος και είναι καθήκον μου να παλέψω γι’αυτό. Οποιοσδήποτε προσπαθήσει αυτό να το αλλοιώσει θα με βρει απέναντι του.

Γι’ αυτό από σήμερα κιόλας, καλώ όλα τα μέλη τακτικά και αναπληρωματικά που έχουν τις γνώσεις και την διάθεση, να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να συνθέσουμε απόψεις και να καθορίσουμε τις δράσεις μας.

Θα κλείσω με μία φράση του Νίκου Καζαντζάκη η οποία λέει ότι: «Όσο υπάρχουν στον κόσμο Παιδιά, ζώα και λουλούδια, μη φοβάστε! Όλα θα πάνε καλά»

Σπυρίδων Π. Τσιούνης
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής
Πρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button