Ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αττικής για τις αυξήσεις στα διόδια

Την ώρα που η ανθρωπιστική κρίση οξύνεται οι οδηγοί καλούνται να πληρώσουν αυξημένες τιμές στα διόδια, αυτή τη φορά στα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου , καθώς και στα πλευρικά διόδια του ίδιου δρόμου ( Αγ. Θεοδώρων, Πάχης, Μεγάρων ), μια και η τιμολογιακή ” πολιτική ” της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο άλλαξε. Το επιβαρυμένο κόστος των διοδίων το οποίο θα σηκώσουν στις πλάτες τους κυρίως οι μόνιμοι κάτοικοι και οι επαγγελματίες οδηγοί είναι αναντίστοιχο της ποιότητας και της ασφάλειας που παρέχεται από τη συγκεκριμένη οδό.

Ενώ η απογείωση του κόστους των τιμών των διοδίων δυσχεραίνει την καθημερινότητα των πολιτών και των επαγγελματιών, η κυβέρνηση αυστηροποιεί το σύστημα ελέγχου και τα πρόστιμα όσων δεν μπορούν να πληρώνουν πλέον διόδια, διευκολύνοντας έτσι το έργο των εργολάβων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής ζητά την ανάκληση των αδικαιολόγητων αυξήσεων των τιμών των διοδίων καθώς και την κατάργηση των διοδίων για τους μόνιμους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες των πολιτών και συλλογικοτήτων που αγωνίζονται ενάντια στα ” χαράτσια ” των αυτοκινητοδρόμων και προασπίζονται τα δημόσια κοινωνικά αγαθά έναντι στα συμφέροντα των ΄’ μεγαλοεργολάβων ”.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button