Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου η 38η Ψαράδικη Βραδιά

Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων και το ΝΠΙΔ ΔΗΚΕΔΗΜΕ διοργανώνουν την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:30, στο λιμάνι Νέας Περάμου, την 38η Ψαράδικη Βραδιά.

Η Ψαράδικη Βραδιά αποτελεί θεσμό για την Δυτική Αττική και γίνεται προς τιμήν των Περαμιωτών και Νεοπεραμιωτών ψαράδων, αναβιώνοντας την γιορτή που έκαναν οι ψαράδες στην Πέραμο της Μικράς Ασίας, στα τέλη Αυγούστου.

Από τότε και για 38 συνεχόμενα χρόνια, η Ψαράδικη Βραδιά γίνεται στον ίδιο χώρο και αποτελεί την κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση της Νέας Περάμου Αττικής.
Για ακόμη μία χρονιά η Ψαράδικη Βραδιά, πέρα από τον παραδοσιακό, θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, από τα έσοδα που θα προκύψουν.

Οι επισκέπτες καταβάλλοντας το ποσό των πέντε (5) ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Νέας Περάμου, θα μπορούν να απολαύσουν φρέσκια τσιπούρα, σαλάτα και κρασί, ενώ οι γνωστοί λαϊκοί τραγουδιστές Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και στο μπουζούκι ο Χρήστος Νικολόπουλος υπόσχονται στο κοινό ατέλειωτο γλέντι σε μία πολύ όμορφη και κεφάτη ψυχαγωγική βραδιά κι ένα μουσικό ταξίδι με λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και μεγάλες επιτυχίες των σπουδαίων αυτών καλλιτεχνών.

Αξίζει να σημειωθεί πως για μια ακόμη χρονιά, μεγάλος χορηγός της Ψαράδικης Βραδιάς θα είναι η εταιρία MEGARA RESINS ANASTASIOS FANIS SA.

Η Δημοτική Κοινότητα Νέας Περάμου σας προσκαλεί όλους να έρθετε στην 38η Ψαράδικη Βραδιά, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, να τιμήσουμε τους ψαράδες μας και να ενισχύσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button