Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τα Μέγαρα

Τα Μέγαρα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Κυριακή 14 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. Σκοπός της επισκέψεώς του η επαφή με τους πολίτες και στα πλαίσια της παρουσίας του στην πόλη δεν παρέλειψε να δώσει το παρών και στο Δημαρχείο Μεγάρων, όπου εκεί τον περίμενε ο δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης, παρουσία Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της πλειοψηφίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης καλωσορίστηκε από τους παρευρισκομένους και περνώντας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχε σε έναν γόνιμο αναγνωριστικό διάλογο με τον δήμαρχο κ. Μαργέτη. Ο Δήμαρχος τον καλωσόρισε και αναφέρθηκε στα κύρια σημεία που αφορούν στον τόπο μας και στα ζητήματα που αντιμετωπίζει και χρήζουν μέριμνας και επίλυσης. Δεν παρέλειψε βεβαίως να του θέσει και το ζήτημα των ημερών που αφορά στον ορισμό της πόλης των Μεγάρων ως Περιφερειακής Έδρας του Πρωτοδικείου Πειραιά, στο οποίο, ο κ. Ανδρουλάκης, επιμελώς προτίμησε να μην λάβει θέση.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την υποδοχή και φιλοξενία που του επεφύλαξαν, ξεκινώντας την αναφορά για τον Δήμο Μεγαρέων από το γεγονός ότι γνωρίζει πολλά και ιδιαίτερα για τη Νέα Πέραμο λόγω των συνεχών αναφορών και της συγγένειάς του με τον αείμνηστο δήμαρχο Νέας Περάμου, Νίκο Ανδρουλάκη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε με καθαρά πολιτικό λόγο στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλη η χώρα σε συνολικό επίπεδο, αλλά και οι ΟΤΑ λόγω των πολιτικών και των χειρισμών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δεχόμενος ένα συμβολικό δώρο από τον κ. Μαργέτη, ο κ. Ανδρουλάκης απεχώρησε από το Δημαρχείο συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, μεταξύ άλλων και τον Αντώνη Υψηλάντη και Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη. Ως όριζε το πρόγραμμά του έφθασε την πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (Λυτάρα), όπου εκεί πραγματοποίησε ομιλία. Ακολούθως δεν παρέλειψε να πιει τον καφέ του σε κατάστημα της πλατείας συνοδευόμενος από γνωστούς και συνεργάτες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button