Ο «Κούρος» ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο «Φιλανθρωπικό κάλεσμα αγάπης»

Δελτίο τύπου της Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων «Ο Κούρος» για το φιλανθρωπικό κάλεσμα που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 21-23 Δεκεμβρίου, αναφέρει:

Από τις 21 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2022 – και για 20η συνεχή χρονιά – πραγματοποιήσαμε δράση συλλογής και διανομής βασικών αγαθών σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη. Με τη συγκινητική υποστήριξη απλών ανθρώπων και με την αρχή της διατήρησης της ανωνυμίας διανείμαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες και μοναχικά άτομα που είχαν ανάγκη να λάβουν ένα συμβολικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό δώρο για τις γιορτές.

Στο πλευρό μας ήταν για μία ακόμα χρονιά και πέντε καταστήματα στα Μέγαρα που δέχθηκαν να τοποθετηθούν καλάθια εναπόθεσης προϊόντων δίπλα στο ταμείο τους. Τα φετινά καλάθια είχαν εορταστική και ομοιόμορφη εμφάνιση. Τα καταστήματα των οποίων τους ιδιοκτήτες ευχαριστούμε είναι κατά αλφαβητική σειρά:
– Ba-KALI-kAki (Βαλτάς Νικόλαος)
– Δερακοπιάν Σωτήρης
– Μπεθάνης Κων. Βασίλειος
– Πανταζής Π. Αθανάσιος
– Στρατούρης Θωμάς

Μία πολύ σημαντική ποσότητα αγαθών προσέφερε το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ «ΦΥΛΑΚΤΟΣ – ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ». Η διεύθυνση του πρατηρίου αποταμιεύει κάθε Πέμπτη δύο ευρώ από το μέσα-έξω πλύσιμο των οχημάτων. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στα γραφεία μας είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του πρατηρίου και ελπίζουμε η πράξη τους να βρει μιμητές.

Επίσης ευχαριστούμε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. και συγκεκριμένα το κατάστημα στον Φόρο για την δωρεά επιταγής αξίας 100 ευρώ καθώς και
– τον υφυπουργό δικαιοσύνης και βουλευτή δυτικής Αττικής κ. Γεώργιο Κώτσηρα,
– τον αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Αθανάσιο Μπούρα και
– τον γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελο Λιάκο
για την έμπρακτη υποστήριξη της δράσης μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της περιοχής που υποστηρίζουν πάντα το έργο μας και μας ανοίγουν με χαμόγελο τις πόρτες τους, τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για την προβολή της δράσης, και όλους όσοι προσέφεραν και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο ώστε τα αγαθά που έφτασαν στα νοικοκυριά να είναι πλήρη και πλούσια.

Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Όσο υπάρχει ανθρωπιά υπάρχει και ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο.

για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Κατερινίτσας Αντώνιος

Ο Γ. Γραμματέας
Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button