«Ο κ. Σταμούλης ήθελε και επιθυμούσε να καταργηθεί η κοινότητα Νέας Περάμου»

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Τοπικής Κίνησης Νέας Περάμου

Η Ανεξάρτητη Τοπική Κίνηση Νέας Περάμου με ανάρτησή της σε λογαριασμό μέσου κοινωνικής δικτύωσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ο κ. Δήμαρχος Μεγαρέων – Νέας Περάμου, κ. Σταμούλης, μας είχε αναφέρει σε παλιό δημοτικό συμβούλιο, πόσο ιδρώτα έριξε για να κρατήσει την δημοτική κοινότητα της Νέας Πέραμου και να μην καταργηθεί.
Στο παρακάτω έγγραφο η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) ζήτησε να καταργηθούν όλες οι κοινότητες της Αττικής, ΕΚΤΟΣ από κάποιες, για τις οποίες οι δήμαρχοι, μέσω αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων, ζήτησαν εξαίρεση από τον νόμο.

ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ; ΟΙ ΩΡΩΠΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΛΑΥΡΙΟΥ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΑΙΓΙΝΑΣ, ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ. Ο δικός μας Δήμος που είναι; Δεν ζήτησε ΠΟΤΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ;

Η απάντηση είναι εύκολη. ΠΟΤΕ Ο κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
Κύριε Σταμούλη, ευτυχώς ο νόμος βγήκε και η Κοινότητα Νέας Περάμου θα εξακολουθεί να υφίσταται με ΠΡΟΕΔΡΟ και τα μέλη του. Και αυτό το χρωστάμε σε ΠΕΡΑΜΙΩΤΕΣ, όπως στον κο Παρασκευά και τον κο Κοσμόπουλο.
ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, η Νέα Πέραμος θα σας καταψηφίσει στις επόμενες εκλογές, εσάς και όλους τους «ΠΕΡΑΜΙΩΤΕΣ» ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΣ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button