Ο Jackson Dubinski στη ΝΕΜ BC

Ο «πρώτος Αμερικανός παίκτης στην ιστορία του Μεγαρικού Μπάσκετ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση της ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, ανήκει επισήμως στο ενεργητικό της ομάδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο 26χρονος Αμερικανός left handed point guard, απόφοιτος του Columbia, έρχεται για να γίνει μέλος της οικογένειας της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος.

«Πρώτη φορά στην Α2! Πρώτη φορά αλλοδαπός στο roster! Πρώτη φορά σε τόσο βαθειά νερά! Ταπεινά όμως, με σεβασμό στους αντιπάλους και στην κατηγορία αλλά και με τον ενθουσιασμό του ρούκι, έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας αθλητή.
Και τ’ όνομα αυτού Jackson Dubinski!

Ο 26χρονος Αμερικανός με προϋπηρεσία σε Μεξικό, Λιθουανία, Βοσνία και Σκόπια έρχεται αρχικά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και ακολούθως για να αποτελέσει ακόμα ένα «εργαλείο» στα χέρια του staff στον δύσκολο και εξόχως απαιτητικό «μαραθώνιο» της Α2!

Η επιλογή έγινε πολύ προσεχτικά ώστε ο “Dubi” να αποτελέσει έναν ακόμη συνδετικό κρίκο στην φιλοσοφία και το «dna» του Συλλόγου και όχι μια κίνηση εντυπωσιασμού!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button