Ο Γρ. Σταμούλης συγχαίρει τη ΝΕΜ BC για το double και την άνοδό της στην Α2

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων.

Μία υπέροχη βραδιά έζησαν όσοι Μεγαρίτες φίλοι και φίλαθλοι της Ομάδας Μπάσκετ της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος (ΝΕΜ) βρέθηκαν στο κλειστό Στάδιο Κερατσινίου το βράδυ της Κυριακής 15 Μαϊου 2022 όπου ο Αρχιτέκτονας της φετινής θριαμβευτικής πορείας της ΝΕΜ, ο Προπονητής Γιώργος Μάνταλος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ με λαμπρή νίκη 57 -49 επί της ομάδας του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ύστερα από εκπληκτική εμφάνιση.

Ετσι μετά το Πρωτάθλημα φέτος η ΝΕΜ, κατέκτησε και το Κύπελλο πετυχαίνοντας το το νταμπλ, για πρώτη φορά στην ιστορία όλων των αθλητικών ομάδων του Δήμου μας και ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία και πήρε και το Κύπελλο.

Παρών στο Στάδιο του Κερατσινίου και ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ο οποίος πανηγυρίζοντας τον τεράστιο θρίαμβο της ΝΕΜ μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε:

«Μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο η ΝΕΜ πέτυχε να κατακτήσει Κύπελλο και Πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην ιστορία της ανεβαίνοντας και στην κατηγορία Α2. Αυτό που έγινε απόψε είναι αληθινός θρίαμβος. Μόλις τώρα η ΝΕΜ είναι νταμπλούχος, μετά το Πρωτάθλημα κατέκτησε επάξια και το Κύπελλο.

Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της τεράστιας αυτής επιτυχίας, στη Διοίκηση, στους παίκτες και στο προπονητικό τημ και ιδιαίτερα στον Αρχιτέκτονα και πρωτομάστορα της φετινής θριαμβευτικής πορείας της Ομάδας της ΝΕΜ τον Γιώργο Μάνταλο».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button