Δωρεάν rapid test σε μαθητές στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων

Update 15:27 : Μετά την είδηση για δωρεάν rapid test μόνο σε μαθητές των σχολείων του Δήμου Μεγαρέων επικοινωνήσαμε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Υγείας του Δήμου, κ. Κωνσταντίνο Καράμπελα, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι εντός των ημερών θα διενεργούνται rapid test στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Αύριο μάλιστα παραλαμβάνονται και τα test.

Ο κ. Καράμπελας θέλησε να ευχαριστήσει διοικητή και υποδιοικητή της 2ης ΔΥΠΕ κ.κ. Ροϊλό και Αλεβίζο καθώς και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγάρων, το οποίο για μια ακόμη φορά «βάζει πλάτη» στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άμεσα και εντός των επόμενων ημερών θα δοθεί η δυνατότητα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων να διενεργεί δωρεάν rapid test μόνο σε μαθητές που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Μεγαρέων.

Αυτό απαλλάσσει γονείς και μαθητές από τον κόπο να μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας – το οποίο εξ’αρχής λειτουργεί ως covid-19 Κέντρο – για δωρεάν rapid test όπως ισχύει μέχρι σήμερα σε περίπτωση που βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό συμμαθητής ή συμμαθητριά του.

Νεότερα και λεπτομέρειες γι’ αυτήν την εξέλιξη τις επόμενες ημέρες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button