3ο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών «Σάκης Κουβάς-Μέγαρα 2016»

Με ιδιαίτερη χαρά ο δήμος Μεγαρέων, σας προσκαλεί στο 3ο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών «Σάκης Κουβάς-Μέγαρα 2016», που διοργανώνεται από τον ΑΣ Ευκλείδης-Atromitos soccer school υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων και διεξάγεται στη πόλη μας. Αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από τη Πέμπτη 5 έως και το Σάββατο 7 Μαΐου (2η εβδομάδα του Πάσχα).

 

Σκοπός του τουρνουά είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Παράλληλα στόχος είναι και η προώθηση της φιλίας μεταξύ των ομάδων και παιδιών , η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπευθύνων καθώς και η πρόθεση να τιμηθεί ένας αθλητής που έχει προάγει τα Μέγαρα και το ποδόσφαιρο στο Πανελλήνιο- ο Σάκης Κουβάς , από τον οποίο πήρε το συμβολισμό του και το τουρνουά.

 

Το συγκεκριμένο τουρνουά υλοποιείται στη περιοχή των Μεγάρων, καθότι είναι μία από τις πρωταγωνίστριες πόλεις στη διαμόρφωση της αρχαίας ελληνικής ιστορίας. Κάθε χρόνο λοιπόν όπως και φέτος οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις αξιολογημένες αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Μεγάρων με συνθετικό και φυσικό χλοοτάπητα.

 

Σε όλους τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος στο τουρνουά, απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής ενώ στις ομάδες του τελικού από την κάθε ηλικιακή κατηγορία , βραβεύονται με κύπελλα και μετάλλια. Στους διακριθέντες απονέμονται αναμνηστικά κύπελλα.

 

Για την εύρυθμη διεξαγωγή των αγώνων, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται από τις ομάδες που συμμετέχουν.

 

 Φέτος οι ηλικιακές κατηγορίες καθώς  και τα γήπεδα που αγωνίζονται  φέτος οι μικροί ποδοσφαιριστές είναι οι παρακάτω:

  • Κατηγορία παιδικό (γεννηθέντες 2000-2001) – διάρκεια αγώνα : 2×30΄ – Γήπεδο Δημοτικό  Στάδιο Μεγάρων –φυσικός χλοοτάπητας
  • Κατηγορία προ-ΠΑΙΔΙΚΟ (γεννηθέντες 2003-2004) διάρκεια αγώνα :2×30΄ Γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα
  • Κατηγορία JUNIOR (γεννηθέντες 2005-2006) διάρκεια αγώνα  :2×20΄ Γήπεδο Βοηθητικό γήπεδο σταδίου Μεγάρων –πλαστικός χλοοτάπητας
  • Κατηγορία προ-JUNIOR (γεννηθέντες 2007-2008διάρκεια αγώνα :2×20΄ Γήπεδο 5×5 –πλαστικός χλοοτάπητας
  • Κατηγορία Αστεράκια (γεννηθέντες 2009-2010) διάρκεια αγώνα :2×20΄ Γήπεδο 5×5-πλαστικός χλοοτάπητα

 

Οι ομάδες που θα χρειαστούν διανυκτέρευση, θα μπορούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο Cokkinis Hotel στη Κινέτα Μεγάρων. Το κόστος διαμονής και σίτισης για το κάθε συμμετέχοντα αθλητή, αλλά και τους συνοδούς γονείς ή φίλους που θέλουν να επισκεφτούν τα Μέγαρα και να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση θα καθοριστεί βάσει των ατόμων και θα κοινοποιηθεί έγκαιρα από τον υπεύθυνο του τουρνουά κο Κίτσιο Αναστάσιο.

 

Το κόστος συμμετοχής στο τουρνουά, είναι στα 10 ευρώ, ανά αθλητή της κάθε ηλικιακής ομάδας.
 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μπορούν να συμμετέχουν ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων από όλη την Ελλάδα.

 

Ένα ενδεικτικό πρόγραμμα για το 3ο τουρνουά είναι:
 

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016
Μεσημέρι: Άφιξη ομάδων.
Τεχνική σύσκεψη διοργανωτών και υπεύθυνων ακαδημιών.

 Απόγευμα: 1η αγωνιστική

 

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016
Πρωί: Άφιξη ομάδων εκτός έδρας & προκριματικοί αγώνες.
Τεχνική σύσκεψη διοργανωτών και υπευθύνων ακαδημιών.
Απόγευμα: 2η αγωνιστική.
Μεταφορά στο ξενοδοχείο Cokkinis Hotel όσων αποστολών θα διανυκτερεύσουν.

 

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ημιτελικοί-Τελικοί αγώνες

Τελετή λήξης , απονομές

Αναχώρηση ομάδων

 

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 3ο «Σάκης Κουβάς-Μέγαρα 2016», θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

 
Γραφεία του Α.Σ. Ευκλείδης           2296083430
Κίτσιος Αναστάσιος                           6937420980
Δρομούσης Αναστάσιος                   6936636046

""

Παρόμοια άρθρα

Back to top button