Ο Α. Χοροζάνης ζήτησε από τον Γρ. Σταμούλη να ληφθούν έκτακτα μέτρα ενόψει επιδείνωσης του καιρού

Δελτίο τύπου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα από τη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Μεγάρων Νέας Περάμου έχει ως εξής:

Η ΕΜΥ ανακοίνωσε επιδείνωση του καιρού με καταρρακτώδεις βροχές και ακραία καιρικά φαινόμενα. Μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στον Δήμο μας, αυτά τα φαινόμενα είναι πολύ επικίνδυνα για το Αλεποχώρι, την Κινέτα, ακόμη και για τα Μέγαρα και τη Ν. Πέραμο.

Ο Εκπρόσωπος της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ A.Χοροζάνης επικοινώνησε με τον Δήμαρχο ζητώντας να παρθούν έκτακτα μέτρα ώστε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν επικίνδυνες καταστάσεις για τον λαό, σε περιουσίες ή ακόμα και για ζωές.

Επισημαίνεται ότι τρία χρόνια μετά τις πυρκαγιές και δύο από τις πλημμύρες στην Κινέτα δεν προχώρησαν ουσιαστικά έργα στην περιοχή (π.χ. το γεφύρι της Πίκας δεν κατασκευάστηκε ακόμα) για την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων για τους κατοίκους της περιοχής.

Είναι φανερό πως ο λαός πρέπει να μπει μπροστά για να λυθούν τα προβλήματα. Μην περιμένει να τα λύσουν η κυβέρνηση και τα φερέφωνά τους που έχουν την κύρια ευθύνη γι’ αυτά!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button