Νίκη του Μεγαρικού επί του Ευκλείδη με 5-0 – Συμμετοχή της Ακαδημίας στη δράση «Χρυσό στην Οδική Ασφάλεια»

Στην τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ 2022-2023 προκρίθηκε ο Μεγαρικός, μετά τη νίκη του επί του συντοπίτη Α.Σ. Ευκλείδης το Σάββατο 22/10/2022 με σκορ 5-0.
Από ένα γκολ έβαλαν Καστάνης, Κόρμαλης, Καλέμι, Φουρνάρης (πέναλτι) και ο Ελέζι Σ. (2006).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Σ. Μεγαρικός
(Ζήσης): Χόντος, Πέππας, Φρυγανάς (Κώνστας 54′), Συριανός, Μαρουδης, Μανώλης (Ελέζι Σ. 65′), Καλέμι, Κόρμαλης (Χύτας 54′), Καστάνης (Ελέζι Α. 54′), Φουρνάρης (Χαμπιλάϊ 54′), Δρυμούσης
Α.Σ. Ευκλείδης
(Χατζής): Μπεναρδής, Πλαταράς, (Ρόκκου 39′) Κόλλα, Τσούκαλας, Λιόσης (Γιουρούκος 46′), Παλούκα (Σταυράκης 68′), Χατζής Ε. (Στέφα 54′), Δρομούσης Ι., Γολίτσας (Γιάχο 46′), Χιώτης Κ., Χιώτης Β.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Α.Σ. Ευκλείδης για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Επίσης, με δελτίο τύπου, η ομάδα του Μεγαρικού ενημερώνει ότι στη βιωματική δράση «ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγάρεων και η Δημοτική Κοινότητα Μεγάρων, συμμετείχαν τμήματα της ακαδημίας μας την Παρασκευή 21/10/2022.

Μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό δρόμο της πόλης, όπου μέσα από δράσεις και ενημερώσεις που έγιναν στα παιδιά, τους έμαθαν πολλά για την οδική ασφάλεια, την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ακαδημία μας πάντα ενεργή, πέρα από την ποδοσφαιρική εμπειρία, προσπαθεί να δίνει πολύπλευρες πληροφορίες στα παιδιά μας.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, όπου έδωσαν μία νότα αισιοδοξίας στο κέντρο της πόλης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button