Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final-4 κυπέλλου γυναικών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 15 και 18 Μαρτίου στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Νέας Περάμου «Γεώργιος Τσαλδάρης» το φετινό Final-4 του κυπέλλου γυναικών της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής (Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.) με τη συμμετοχή των ομάδων «Κρόνος Αγίου Δημητρίου», «Ίκαρος Καλλιθέας», «Ελευθερία Μοσχάτου», «Φοίνικας Πειραιά». Την πρωτοβουλία για την φιλοξενία της φετινής διοργάνωσης στη Νέα Πέραμο είχε ο σύλλογος καλαθοσφαίρισης «Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων» ο οποίος και υπέβαλε σχετικό αίτημα στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. το οποίο τέθηκε κάτω από την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος».

 

Την Τρίτη 15 Μαρτίου παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε τις εξέδρες του «Γεώργιος Τσαλδάρης» διεξήχθησαν οι δύο ημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου.

 

Την Παρασκευή  18 Μαρτίου στις 19:00 στο κατάμεστο «Γεώργιος Τσαλδάρης» δόθηκε όπως ήταν προγραμματισμένο το τζάμπολ του φετινού τελικού κυπέλλου με τις ομάδες της Ελευθερίας Μοσχάτου και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου (νεάνιδες) να διεκδικούν το τρόπαιο και την πρώτη τελικά να φτάνει στη κατάκτησή του με σκορ 56-42 και να αναδεικνύεται κυπελλούχος.

 

Στο ημίχρονο του τελικού ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. κ. Ευάγγελος Λυμπεράτος τίμησε την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» και παλιά παίκτρια της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Σπόρτιγκ και την Εθνικής Ελλάδος του μπάσκετ κα Ιωάννα Ρήγα για την προσφορά της στο άθλημα, ενώ για τον ίδιο λόγο τιμήθηκε από την κα Ρήγα ο δημοσιογράφος κ. Σάκης Θεοδοσιάδης.

 

Μετά την λήξη του τελικού η Πρόεδρος της Ένωσης Ν. Περάμου – Μεγάρων κα Αδαμαντία Κοροβέση τίμησε τον γιατρό του τελικού κ. Γεώργιο Σκιαδόπουλο για την εθελοντική προσφορά των υπηρεσιών του.

 

Απονομές επίσης έκαναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μεγαρέων κύριοι Δημήτριος Παπανίκος στις παίκτριες της Ελευθερίας Μοσχάτου και Αθανάσιος Ζάλης στον κομισάριο του αγώνα.

 

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» ευχαριστεί θερμά την Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α., την Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων, τις συμμετέχουσες ομάδες, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του φετινού final 4 του κυπέλλου γυναικών της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button