ΝΕΜ BC: Νίκη για το «παιδικό» – Νίκη στον τελικό τουρνουά Νάξου για την ανδρική

Δελτίο τύπου της ΝΕΜ BC αναφέρει τα νεότερα από τους αγωνιστικούς χώρους καλαθοσφαίρισης και τις επιτυχίες τόσο της ΝΕΜ Basketball School (παιδικό), όσο και της ανδρικής ΝΕΜ BC.

Μετά από απουσία ενάμιση σχεδόν χρόνου, λόγω κορωνοϊού, το αγωνιστικό τμήμα του ΝΕΜ BASKETBALL SCHOOL ξαναπάτησε παρκέ με το ΠΑΙΔΙΚΟ μας τμήμα να είναι αυτό που αγωνίστηκε & μάλιστα κέρδισε την αξιόμαχη ομάδα του ΦΑΡΟΥ σε ένα πολύ σκληρό & ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η ομάδα της ΝΕΜ ξεκίνησε ιδανικά στο 1ο 10λεπτο παίζοντας πολύ καλά στην άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση.

Στο 2ο όμως 10λεπτο η ομάδα του ΦΑΡΟΥ πίεσε περισσότερο με αποτέλεσμα να γίνουν αρκετά λάθη από τους παίδες μας & σε συνδυασμό με τις πολλές άστοχες βολές & τα άσχημα τελειώματα στην επίθεση, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη στο σκορ με 20-22.
Στο 2ο ημίχρονο η ροή του αγώνα άλλαξε, οι παίδες μας έπαιξαν καλύτερα σε άμυνα & επίθεση & διαφύλαξαν ένα προβάδισμα 5-6 πόντων έως το τέλος που μας οδήγησε στην 1η νίκη. Συγχαρητήρια και στα 12 παιδιά που έπαιξαν & στον κόουτς Μπούρη για την καλή διαχείριση τους.

Με νίκη στον τελικό του Τουρνουά της Νάξου ολοκλήρωσε την παρουσία της στο νησί η ομάδα μας επικρατώντας του ελλιπούς Αμύντα με 67-63.
Η ομάδα του Υμηττού παρουσιάστηκε πολύ δυνατή παρά τις ελλείψεις της (Τοπάλι, Κανονίδης, Κουτουνιάς) & μέχρι το 3ο 10λεπτο προηγούνταν με 10 πόντους, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο 4ο 10λεπτο οι παίχτες μας κατάφεραν να κλέψουν την νίκη.

Άλλο ένα διήμερο παραγωγικό για την αμάδα μας που εκτός από καθαρά αγωνιστικές εμπειρίες αποκόμισε & τις αντίστοιχες ταξιδιωτικές, που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.
Την 20μελή αποστολή της ομάδας συνόδευσαν & φίλαθλοι που απόλαυσαν τον συνδυασμό της κατάκτησης του τουρνουά με την χαρά της τριήμερης αποστολής με την αγαπημένη τους ομάδα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button