Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων με τον Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ταξίαρχο κ. Κορδολαίμη

Σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 11 το πρωί, έλαβε χώρα στο Γραφείο του Δημάρχου  κ. Γρηγόρη Σταμούλη στο Δημαρχείο  Μεγάρων,  συνάντηση και συζήτηση με τον Διευθυντή της  Ελληνικής Αστυνομίας  Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Κορδολέμη, για ζητήματα Ασφάλειας και παραβατικότητας,  που εδώ και καιρό βρίσκονται στην επικαιρότητα και απασχολούν  το Δήμο, τους φορείς και όλους τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης αμέσως μετά τη συνάντηση,  που διήρκεσε περίπου μία ώρα δήλωσε:

 

« Οι επαφές του Δήμου με την πολιτική  ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  καθώς και με το Αρχηγείο της Ελ.ΑΣ, είναι τακτικές και πολύ συχνές.

 

Σήμερα με επισκέφθηκε ο Ταξίαρχος κ. Κορδολέμης,  στο γραφείο μου και είχαμε μία πολύ σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση και συνεργασία εφ’ όλης της ύλης,  για τα γνωστά ζητήματα Ασφάλειας των πολιτών και της έξαρσης της παραβατικότητας,  που έχει αναστατώσει  την περιοχή μας.

 

Η επαφή του Δήμου με την Αστυνομία είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση και εξετάζονται όλα τα θέματα και οι πιθανές λύσεις. Εκτιμώ ότι  μετά τις Εθνικές εκλογές θα δρομολογηθούν διαδικασίες και συντονισμένες δράσεις, που θα δώσουν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας και θα επαναφέρουν το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες.

 

Όπως  είναι κατανοητό  το  θέμα είναι εξαιρετικής σπουδαιότητας και σημασίας και ασφαλώς λόγω της ιδιαιτερότητας και της ευαισθησίας  με την οποία πρέπει να γίνουν οι σχετικοί χειρισμοί και το πρόγραμμα δράσης,  δεν μπορούν να γίνουν πιο συγκεκριμένες  ανακοινώσεις.

 

Πάντως η Αστυνομία προσπαθεί και καταβάλλει προσπάθειες, η δε Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπαρίσταται και συμμετέχει όπου και  όπως μπορεί .

 

Συνιστάται ψυχραιμία και υπομονή και τα πράγματα θα μπούνε στη θέση τους.

 

Εδώ δεν χωράνε καθυστερήσεις και ούτε λογαριάζουμε το πολιτικό κόστος.

 

Αυτά έχουν παραμεριστεί και μας ενδιαφέρει να βρεθεί η σωστή και πρέπουσα λύση και μάλιστα άμεσα.

 

Ευχαρίστησα τον κ. Ταξίαρχο για τη σημερινή συνεργασία και αμέσως μετά τις Εκλογές τα αποτελέσματα,  πιστεύω ύστερα από τις διαβεβαιώσεις που πήρα,  ότι θα είναι ορατά.»

 

(φώτο αρχείου)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button