Νέα παράταση κτηματολογίου έπειτα από παρέμβαση του κ. Μπούρα

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Έφεραν αποτέλεσμα οι διαρκείς και συστηματικές πιέσεις του Βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την παράταση με ρύθμιση της κτηματογράφησης της Δημοτικής Ενότητας Μεγάρων από τον αρμόδιο Υπουργό.

Ήδη σε νέα, σημερινή επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Ν.Δ. της Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργο Δημαρά, ο κ. Δημαράς είπε στον κ. Μπούρα ότι υπέγραψε τη σχετική παράταση έως 15 Σεπτεμβρίου 2019 η οποία απεστάλη για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και επομένως συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία κτηματογράφησης, διότι η Υπουργική Απόφαση έχει αναδρομική ισχύ.

Επομένως, οι κάτοικοι των Μεγάρων μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη διαδικασία κτηματογράφησης.

Ο κ. Μπούρας είναι ο μόνος Βουλευτής της περιοχής του ο οποίος συνεχώς, με προτάσεις και παρεμβάσεις, προσπάθησε και κατάφερε να διευκολύνει την κτηματογράφηση των Μεγάρων και συνέβαλε στην επίλυση του θέματος.

Ο κ. Μπούρας θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της κτηματογράφησης και όπου χρειάζεται θα παρεμβαίνει ώστε να ολοκληρωθεί η κτηματογράφηση των Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button