Έμπαινε να πουλήσει ηλεκτρ. συσκευές και με απειλή όπλου ζητούσε χρήματα

Συνελήφθη εχθές το βράδυ (1-7-2015) από άνδρες του Α.Τ Ελευσίνας 34χρονος που αποπειράθηκε να ληστέψει καταστηματάρχες στο κέντρο της Ελευσίνας με την απειλή όπλου.
 
Ο 35χρονος Ρουμάνος έμπαινε σε καταστήματα προφασιζόμενος πως πουλούσε ηλεκτρονικές συσκευές και όταν ερχόταν σε επαφή με τους ιδιοκτήτες, με την απειλή όπλου, ζητούσε χρήματα.
 
Οι πολίτες που κατήγγειλαν τα περιστατικά στο Α.Τ. Ελευσίνας έδωσαν την ίδια περιγραφή για το δράστη που ταίριαζε στο προφίλ του 34χρονου. Κατόπιν αναζήτησης, εντοπίστηκε ύποπτος που κινούταν σε κεντρική οδό της Ελευσίνας και ταίριαζε στην περιγραφή που έδωσαν οι καταγγέλλοντες. Το πλήρωμα του περιπολικού του Α.Τ. με τη συνδρομή ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησε τον 34χρονο, ο οποίος μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς άρχισε να τρέχει.
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Να σημειωθεί πως επρόκειτο για αποτυχημένες απόπειρες ληστείας, καθώς με εξαίρεση ένα μικροποσό που απέσπασε από έναν καταστηματάρχη, δεν κατάφερε να πάρει χρήματα από τους υπόλοιπους καταγγέλλοντες.
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button