Ν.Ε.Μ.: Αρνητικά όλα τα covid-19 test της Αντρικής ομάδας

Ανακοίνωση πριν από λίγο εξέδωσε η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C.:

Για άλλη μια φορά δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλο μας, για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε την κοινωνική μας ευαισθησία, για άλλη μια φορά προλαμβάνουμε & όχι αντιδράμε μετά την «ζημιά» & για άλλη μια φορά δεν υπολογίζουμε το οικονομικό κόστος προκειμένου να αισθάνονται ασφάλεια τα παιδιά μας & όλοι όσοι «στέκονται» δίπλα μας.

Απόλυτα εναρμονισμένοι, στο υγειονομικό πρωτόκολλο κ με την συνεχή καθοδήγηση του παθολόγου μας Μάριου Χατζόπουλου προβήκαμε στα covid-19 tests σε ολόκληρη την αντρική ομάδα (παίχτες & staff) στο Νοσοκομείο Γεννηματά υπό την παρουσία του γιατρού μας, τα οποία φυσικά βγήκαν αρνητικά.
Όμως δεν μένουμε εδώ.

Επαναληπτικό τεστ έχει ήδη προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη 30/9 στο Θριάσειο. Δειγματοληπτικά τεστ έχουν διενεργηθεί αρκετά & θα συνεχίσουν να διενεργούνται όποτε μας το ζητούν οι γιατροί μας.

Επίσης ο έτερος παθολόγος μας Δημήτριος Χατζόπουλος δώρησε 2 θερμόμετρα «πιστόλια» με τα οποία θερμομετρούνται όλοι οι αθλητές μας, όλων των Τμημάτων, πριν την έναρξη της προπόνησης, απολυμαίνονται σχεδόν με ευλάβεια χώροι & υλικό επανειλημμένως & καθημερινώς & το κυριότερο όλο το ιατρικό επιτελείο μας (όχι μόνο οι παθολόγοι αλλά & ο ορθοπεδικός μας Μιχάλης Δαγιακίδης) είναι σχεδόν καθημερινά στο γήπεδο & νουθετούν, προλαμβάνουν & καθοδηγούν αθλητές & προπονητές.

Στην ΝΕΜ δεν παίζουμε με την υγεία, όπως δεν παίζουμε με την σοβαρότητα στην εκμάθηση. Ίσως αυτός είναι & ένας από τους λόγους που οδηγεί, κάποιους ελάχιστους, κακοήθεις να βγάζουν «βρωμίτσες»…

Τα προσπερνάμε όλα με καλή διάθεση & την ευχή να είναι όλος ο κόσμος υγιής & να βγούμε όλοι το συντομότερο δυνατόν καθαροί έξω από το τούνελ της πανδημίας.

Μέχρι τότε εμείς αυτό το μπάσκετ θα πρεσβεύουμε…

Above all, the Team!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button