Μεταφορά στη συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ από Μέγαρα

Οι Πυξ Λαξ επανενώνονται για πέντε μόνο συναυλίες σε μία μοναδική για τα ελληνικά χρονικά μουσική παραγωγή που φιλοδοξεί να αποτελέσει το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού του 2011.

Με αφετηρία το Ολυμπιακό Στάδιο, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή για να προσφέρουν μια πολυαναμενόμενη εμπειρία! Γιατί, «οι παλιές αγάπες» δεν χάνονται, ακόμη κι αν δεν μιλάμε γι’ αυτές!

Πρόκειται μάλιστα για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

Την ημέρα της συναυλίας θα ξεκινήσει λεωφορείο από τα Μέγαρα το οποίο θα σας μεταφέρει, εάν το επιθυμείτε στη συναυλία, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.  Επικοινωνήστε στο e-mail, [email protected] ή στο τηλέφωνο 6979118961 για κράτηση θέσεων και παραλαβή των εισιτηρίων σας για τη μεταφορά σας.

Τιμή μεταφοράς μετ' επιστροφής:8€

Εισιτήρια για τη συναυλία θα βρείτε στο www.ticketpro.gr και στο Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42,εντός στοάς, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:30 – 21:00 και Σάββατο: 10:30 – 16:00. Οι Τιμές ξεκινούν από 11€,

Περισσότερα στο Facebook event.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button