Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεγάρων

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 βρέθηκε στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο Αρχαιολογικό Μουσείο ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.
Οι φετινές θερινές κινηματογραφικές βραδιές του Αρχαιολογικού Μουσείου είναι αφιερωμένες στα έργα του καταξιωμένου σκηνοθέτη.

Ο κύριος Γιάννης Σμαραγδής είπε ότι χάρηκε πολύ με τη δράση αυτή και διατίθεται να στηρίξει και του χρόνου κάτι ανάλογο, παραχωρώντας τον «Καζαντζάκη» και στηρίζοντας ξανά με την παρουσία του. Με ομιλία του μοιράστηκε λεπτομέρειες που αφορούσαν την ταινία, καθώς και παρασκηνιακά περιστατικά που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έτσι, οι θεατές μπήκαν από νωρίς στο κλίμα της ταινίας και μπόρεσαν να κατανοήσουν καλύτερα το νόημά της.

Ο κύριος Σμαραγδής ήταν φανερά ευδιάθετος καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον φιλόξενο αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεγάρων. Συνομίλησε με τις υπεύθυνες αρχαιολόγους της δράσης, αλλά και με τον κόσμο που ήθελε να τον γνωρίσει και να τον συγχαρεί για τη δουλειά του. Εξέπληξε με την απλότητα και τη ζεστασιά του, έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες και με χιουμοριστική διάθεση μάλιστα μοίρασε κεράσματα και τσικουδιά σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων «ο Θέογνις» δώρισε ένα βιβλίο και τοπικά προϊόντα στο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του και προτρέποντάς τον να γνωρίσει τα προϊόντα του τόπου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button