Ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς των Δημοτικών Σχολείων Μεγάρων και Νέας Περάμου

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με το μη Κερδοσκοπικό φορέα Παιδικής Προστασίας Ένωση «Μαζί για το παιδί» και τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, συνδιοργανώνουν σειρά από ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια για τους γονείς των μαθητών.

 

Το θέμα αυτών των Σεμιναρίων είναι: «Η αυτοεκτίμηση του παιδιού και ο ρόλος των Γονέων».

 

Για τους γονείς των μαθητών του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων θα γίνουν τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015, ώρα 6.30 μ.μ. και για τους Γονείς των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων θα γίνουν την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015, ώρα 6.30 μ.μ. στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης των Μεγάρων (Οδός Κ. Σχινά αριθμ. 2), ενώ για τους Γονείς των  μαθητών  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Περάμου θα γίνει  την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Συμβουλίου, της Δημοτικής κοινότητας Νέας Περάμου (πρώην Δημαρχείο).

 

Για τη δράση αυτή η αρμόδια Αντιδήμαρχος για θέματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας κυρία Βανέσα Μαυροειδή, δήλωσε:

«Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα, που αφορούν το παιδί αλλά και τον προβληματισμό των Γονέων για την ορθή διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους, διοργανώνει αυτή τη σειρά των Σεμιναρίων και προσωπικά επιθυμώ εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων να ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία τους τόσο τους υπεύθυνους του Φορέα «Μαζί για το παιδί», όσο και τους Συλλόγους γονέων και Κηδεμόνων για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.»

Οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων που απάντησαν θετικά στο κάλεσμα του Δήμου, ήταν των παραπάνω σχολείων και γι αυτό τον λόγο τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν για τα παραπάνω σχολεία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button